Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia: „Unde era echipa asta dacă era el de la început?”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 februarie 2023, 12:21

Mihai Stoica, impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia: Unde era echipa asta dacă era el de la început?”

Petrolul - U Cluj, LIVE SCORE

Toni Petrea / Profimedia

Mihai Stoica, impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia. Managerul general de la FCSB l-a lăudat pe antrenorul târgoviștenilor pentru parcursul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, care a lucrat cu MM Stoica la FCSB, a reușit să o ducă pe Chindia până pe locul 8, fiind una dintre revelațiile campionatului.

Mihai Stoica, impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia: „Unde era echipa asta dacă era el de la început?”

Managerul general de la FCSB s-a declarat impresionat de parcursul lui Toni Petrea pe banca Chindiei și crede că echipa ar fi intrat fără probleme în play-off dacă ar fi fost condusă încă de la început de Petrea.

„La 1-1 nu ştiai, oricine putea să câştige. Înainte de primul gol, UTA a avut o ocazie monumentală. Eu mă gândesc la altceva, mă întreb altceva – unde era echipa asta dacă era Toni de la început? Dacă ar avea un stadion şi dacă aveau conditii de antrenament? Pentru că nici asta nu au. Eu cred că stăteau bine, erau în play-off” a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

Fără Toni Petrea pe bancă, Chindia a strâns doar 3 puncte în primele 10 etape. După venirea sa, formația din Târgoviște a adunat 25 de puncte în 14 etape și ocupă locul 8 în Liga 1.

Reclamă

Mihai Stoica, mesaj clar după transferul lui Rareş Ilie în Israel: „S-a văzut că nu poate juca la nivel!”

Mihai Stoica a transmis un mesaj clar după transferul lui Rareş Ilie în Israel, la Maccabi Tel-Aviv. Managerul general de la FCSB susţine că tânărul mijlocaş nu este încă pregătit pentru nivelul fotbalului din Ligue 1.

Rareş Ilie a fost cedat de Nice la Maccabi Tel-Aviv. Internaţionul român va evolua sub formă de împrumut până la finalul sezonului, iar clubul din Israel nu are opţiunea de a-l cumpăra definitiv în vară.

Mihai Stoica a analizat mutarea lui Rareş Ilie la Maccabi Tel-Aviv, şi este de părere că tânărul mijlocaş nu are calităţile necesare pentru a se impune în Franţa, la Nice.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, MM susţine că împrumutul la Maccabi Tel-Aviv îi va fi benefic carierei lui Rareş Ilie, campionatul din Isreal fiind mai valoros decât cel din România.

„Nu avea cum să joace la momentul ăsta, nu avea cum să joace în Franţa! Nu se poate juca în Franţa dacă ai nişte calităţi ieşiti din comun, mă refer la primele două ligi. Îţi trebuie o viteză foarte bună ca să faci diferenţa… lui îi lipsea asta, viteza de deplasare.

E foarte greu să joci acolo. Am văzut primul meci la Nice… S-a văzut foarte clar că nu poate juca Rareş Ilie la nivelul ăla. (n.r. despre împrumutul în Israel) Acolo e diferit, e un plus ca valoarea faţă de România”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

De asemenea, şi Nicolae Dică a oferit declaraţii despre Rareş Ilie. Tehnicianul de la Mioveni este de părere că mijlocaşul ar fi trebuit să mai rămâne la Rapid.

„A fost prea repede transferul ăsta, trebuia să mai rămână la Rapid. Foarte greu… Acum s-a dus la o echipă bună, cu tradiţie. Vedem…”, a declarat Nicolae Dică, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
  • Mihai Stoica, impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia
  • Chindia Târgoviște a câștigat împotriva celor de la UTA, scor 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și