Închide meniul

Un jucător de la FCSB s-a accidentat înaintea derby-ului cu CFR: „Nu va face deplasarea la Cluj!”

Cosmin Cioboată Publicat: 4 februarie 2023, 14:00

Reclamă
Un jucător de la FCSB s-a accidentat înaintea derby-ului cu CFR: „Nu va face deplasarea la Cluj!

FCSB joacă duminică pe terenul lui CFR Cluj, în Liga 1

FCSB joacă duminică pe terenul lui CFR Cluj, în Liga 1 / Hepta

Un jucător de la FCSB s-a accidentat înaintea derby-ului cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 21:00, în etapa a 24-a din Liga 1. Mihai Stoica a anunțat că Sorin Șerban (22 de ani) are probleme medicale, motiv pentru care nu a fost inclus în lotul vicecampioanei României pentru derby-ul „de foc” din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB a explicat că Sorin Șerban s-a accidentat la antrenamentul din urmă cu două zile și va rata duelul cu campioana.

Un jucător de la FCSB s-a accidentat înaintea derby-ului cu CFR

Per total, FCSB va avea 3 jucători indisponibili pentru meciul cu CFR Cluj: accidentatul Sorin Șerban și suspendații Joyskim Dawa și Florinel Coman.

„Avem 18 jucători de câmp valizi pentru deplasarea asta. Nu vor face deplasarea Șerban, care s-a accidentat la antrenament acum două zile, și suspendații Coman și Dawa”, a spus Mihai Stoica, la conferința de presă premergătoare derby-ului din Gruia.

Sorin Șerban n-a mai jucat într-un meci oficial pentru FCSB de la începutul lunii decembrie, când roș-albaștrii întâlneau FC Botoșani în Cupa României. În campionat, Șerban a evoluat ultima oară în octombrie, în partida cu FC Argeș, de pe teren propriu.

Reclamă

Per total, Șerban a bifat numai 3 apariții în actualul sezon, în toate competițiile.

Leo Strizu, pus în dificultate înainte de CFR Cluj – FCSB: „Gigi Becali decide!”

Leo Strizu a venit la conferința de presă încrezător și a anunțat că FCSB va merge în Gruia să câștige cele 3 puncte.

Antrenorul din acte al FCSB-ului a confirmat că Billel Omrani și Malcom Edjouma se află în lot și vor face deplasarea la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu a ezitat să comenteze declarațiile savuroase făcute de Gigi Becali în privința schimbărilor efectuate în timpul meciurilor. „Pot să vorbesc eu în numele lui?”, s-a apărat Leo Strizu.

„Mergem la Cluj încrezători, am uitat meciul trecut, echipa este bine mobilizată, mergem să luăm 3 puncte. Ne interesează doar să câștigăm. De orice meci depind șansele la titlu. Trebuie să facem în așa fel încât să aducem victoria de partea noastră, să rămână puncte mai puține. Din punctul meu de vedere, campionatul se joacă.

Toată lumea are de învățat din asemenea jocuri, dar vreau să-l uităm foarte repede (n.r. – meciul cu Farul). Va fi un meci foarte greu, dar mergem să câștigăm. A durat foarte puțin (n.r. – șocul), băieții s-au mobilizat și au trecut peste.

(Reporter – Cum pot marca jucătorii dvs. cu CFR?) Foarte simplu, ne bazăm pe jucătorii noștri, mai ales pe jucătorii din atac care au calitate și valoare. Mergem să câștigăm. Ca să câștigăm, trebuie să înscriem. (Reporter – Merge și Omrani la Cluj?) Toată lumea merge. (Reporter – Și Edjouma?) Da. Și Omrani și Edjouma fac deplasarea la cluj.

(N.r. – Despre declarația lui Gigi Becali) Credeți că pot să vorbesc eu în numele lui Gigi Becali? Nu cred că pot. Bineînțele că îl cunosc, este patronul echipei, ar fi culmea să nu-l cunosc. Nu pot să comentez ce spune Gigi Becali. Este patronul echipei, el decide”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și