Închide meniul

Un jucător de la FCSB s-a accidentat înaintea derby-ului cu CFR: „Nu va face deplasarea la Cluj!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 februarie 2023, 14:00

Un jucător de la FCSB s-a accidentat înaintea derby-ului cu CFR: „Nu va face deplasarea la Cluj!

FCSB joacă duminică pe terenul lui CFR Cluj, în Liga 1

FCSB joacă duminică pe terenul lui CFR Cluj, în Liga 1 / Hepta

  • Un jucător de la FCSB s-a accidentat înaintea derby-ului cu CFR
  • „Nu va face deplasarea la Cluj!”

Un jucător de la FCSB s-a accidentat înaintea derby-ului cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 21:00, în etapa a 24-a din Liga 1. Mihai Stoica a anunțat că Sorin Șerban (22 de ani) are probleme medicale, motiv pentru care nu a fost inclus în lotul vicecampioanei României pentru derby-ul „de foc” din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB a explicat că Sorin Șerban s-a accidentat la antrenamentul din urmă cu două zile și va rata duelul cu campioana.

Un jucător de la FCSB s-a accidentat înaintea derby-ului cu CFR

Per total, FCSB va avea 3 jucători indisponibili pentru meciul cu CFR Cluj: accidentatul Sorin Șerban și suspendații Joyskim Dawa și Florinel Coman.

„Avem 18 jucători de câmp valizi pentru deplasarea asta. Nu vor face deplasarea Șerban, care s-a accidentat la antrenament acum două zile, și suspendații Coman și Dawa”, a spus Mihai Stoica, la conferința de presă premergătoare derby-ului din Gruia.

Sorin Șerban n-a mai jucat într-un meci oficial pentru FCSB de la începutul lunii decembrie, când roș-albaștrii întâlneau FC Botoșani în Cupa României. În campionat, Șerban a evoluat ultima oară în octombrie, în partida cu FC Argeș, de pe teren propriu.

Reclamă

Per total, Șerban a bifat numai 3 apariții în actualul sezon, în toate competițiile.

Leo Strizu, pus în dificultate înainte de CFR Cluj – FCSB: „Gigi Becali decide!”

Leo Strizu a venit la conferința de presă încrezător și a anunțat că FCSB va merge în Gruia să câștige cele 3 puncte.

Antrenorul din acte al FCSB-ului a confirmat că Billel Omrani și Malcom Edjouma se află în lot și vor face deplasarea la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu a ezitat să comenteze declarațiile savuroase făcute de Gigi Becali în privința schimbărilor efectuate în timpul meciurilor. „Pot să vorbesc eu în numele lui?”, s-a apărat Leo Strizu.

„Mergem la Cluj încrezători, am uitat meciul trecut, echipa este bine mobilizată, mergem să luăm 3 puncte. Ne interesează doar să câștigăm. De orice meci depind șansele la titlu. Trebuie să facem în așa fel încât să aducem victoria de partea noastră, să rămână puncte mai puține. Din punctul meu de vedere, campionatul se joacă.

Toată lumea are de învățat din asemenea jocuri, dar vreau să-l uităm foarte repede (n.r. – meciul cu Farul). Va fi un meci foarte greu, dar mergem să câștigăm. A durat foarte puțin (n.r. – șocul), băieții s-au mobilizat și au trecut peste.

(Reporter – Cum pot marca jucătorii dvs. cu CFR?) Foarte simplu, ne bazăm pe jucătorii noștri, mai ales pe jucătorii din atac care au calitate și valoare. Mergem să câștigăm. Ca să câștigăm, trebuie să înscriem. (Reporter – Merge și Omrani la Cluj?) Toată lumea merge. (Reporter – Și Edjouma?) Da. Și Omrani și Edjouma fac deplasarea la cluj.

(N.r. – Despre declarația lui Gigi Becali) Credeți că pot să vorbesc eu în numele lui Gigi Becali? Nu cred că pot. Bineînțele că îl cunosc, este patronul echipei, ar fi culmea să nu-l cunosc. Nu pot să comentez ce spune Gigi Becali. Este patronul echipei, el decide”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FCSB.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:12 Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 22:07 „Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României! 22:01 LIVE TEXTManchester City – Real Madrid și Bayern – Arsenal se joacă ACUM! Dueluri „de foc” pentru semifinalele Ligii Campionilor 21:37 Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei 21:30 Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare” 21:18 VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-2 a fost în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 21:11 Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie 21:01 Corvinul a scris istorie după ce s-a calificat în finala Cupei! De când nu a mai ajuns o echipă din Liga a 2-a în ultimul act 20:53 VideoVlad Munteanu pariază pe Edi Iordănescu, la EURO: „E un turneu la care nu ai nimic de pierdut!” 20:35 Corvinul, calificare istorică în finala Cupei României! A învins-o categoric pe Voluntari şi a produs marea surpriză Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă