Închide meniul

Marko Dugandzic, noul golgheter din Liga 1! L-a depășit pe Andrea Compagno, după hat-trick-ul cu Voluntari

Alexandru Ivan Publicat: 4 februarie 2023, 21:59

Reclamă
Marko Dugandzic, noul golgheter din Liga 1! L-a depășit pe Andrea Compagno, după hat-trick-ul cu Voluntari

Marko Dugandzic l-a egalat pe Andrea Compagno în topul golgheterilor Ligii 1

Marko Dugandzic, într-un meci pentru Rapid / Profimedia

Marko Dugandzic este noul golgheter din Liga 1, după ce a reușit un nou hat-trick, împotriva lui FC Voluntari, 4-1, în etapa a 24 din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dugandzic a reușit al doilea hat-trick consecutiv pe teren propriu pe Rapid, după cel din partida cu Sepsi, disputată pe 20 ianuarie. Atacantul croat a ajuns la 15 reușite în actualul sezon și este cel mai bun marcator din campionatul României.

Marko Dugandzic, noul golgheter din Liga 1

Dugandzic l-a depășit pe rivalul Andrea Compagno, de la FCSB, care are 14 goluri. Podiumul este completat de Denis Alibec și Daniel Paraschiv, cu câte 10 reușite.

În meciul cu Voluntari, Marko Dugandzic a înscris prima dată în minutul 19, după ce a finalizat o pasă primită de la Albu. A marcat al doilea gol în minutul 55, după ce Mihai Popa a respins în față un șut al lui Ioniță. Hat-trick-ul l-a semnat în minutul 82, după o pasă a lui Onea.

Dugandzic a ajuns la Rapid la începutul sezonului și este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Mutu.

Reclamă

Croatul este cotat la un milion de euro, conform transfermarkt.com.

Cum arată clasamentul golgheterilor din Liga 1:

Marko Dugandzic (CFR) – 15 goluri
Andrea Compagno (FCSB) – 14 goluri
Denis Alibec (Farul) – 10 goluri
Daniel Paraschiv (Hermannstadt) – 10 goluri
Arnold Garita (FC Argeș) – 9 goluri
Sebastian Mailat (FC Botoșani) – 8 goluri
Mario Rondon (Sepsi) – 8 goluri
Doru Popadiuc (Chindia Târgoviște) – 7 goluri
Alexandru Tudorie (Sepsi) – 7 goluri
Vitalie Damașcan (FC Voluntari) – 7 goluri
Gheorghe Grozav (Petrolul) – 7 goluri

Rapid – FC Voluntari 4-1

Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Voluntari, în etapa a 24-a din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

În urma succesului răsunător, echipa antrenată de Adrian Mutu rămâne în cursa pentru titlu, fiind pe locul al treilea, la cinci puncte de liderul CFR Cluj.

În următorul meci, Rapid va juca „acasă” cu FC U Craiova 1948, în timp ce FC Voluntari va avea meci pe teren propriu cu FCSB.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și