Închide meniul

Florin Răducioiu a dezvăluit detaliul care l-a surprins în jocul FCSB-ului cu CFR Cluj: „Este ceva ciudat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 6 februarie 2023, 9:52

Reclamă
Florin Răducioiu a dezvăluit detaliul care l-a surprins în jocul FCSB-ului cu CFR Cluj: Este ceva ciudat!”

Florin Răducioiu a dezvăluit detaliul care l-a surprins în jocul FCSB-ului cu CFR Cluj

Florin Răducioiu/ Profimedia

Florin Răducioiu, fostul internațional român, a dezvăluit detaliul care l-a surprins în jocul FCSB-ului cu CFR Cluj!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a 24-a din Liga 1, prin golul marcat de Malcom Edjouma.

Florin Răducioiu a dezvăluit detaliul care l-a surprins în jocul FCSB-ului cu CFR Cluj

Florin Răducioiu s-a declarat surprins de faptul că FCSB nu a efectuat nicio schimbare de jucător la pauza partidei cu CFR Cluj.

„La pauză nu au avut schimbare. Este ceva ciudat! Ce pot să spun?! Mă refer mai ales la FCSB, fotbalul îţi mai ia, dar îţi mai şi dă.

FCSB, după părerea mea, a meritat mai mult victoria, deoarece a creat mai mult şi mai ales în prima repriză şi-a dorit mai mult victoria. Totuşi, putem felicita ambele echipe, în ciuda temperaturilor polare, băieţii au oferit un fotbal de calitate, dar mi-a plăcut că am văzut ocazii de gol”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Reclamă

În tabăra FCSB-ului, prima schimbare a venit în minutul 66, când David Miculescu a fost introdus în locul lui Andrea Compagno. Ulterior, au mai fost introduși Denis Haruț și Billel Omrani, în locul lui Iulian Cristea, respectiv Octavian Popescu.

Deian Sorescu, mesaj ambițios după CFR Cluj – FCSB 0-1

„Da, am mai prins vremea aşa. Terenul a fost cât de cât ok la cum a fost frigul de afară şi la cum a fost vremea acum două zile. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, să luăm trei puncte foarte importante.

Nu vreau să mă gândesc la calcule sau să mă uit la diferenţa de puncte. Vreau să iau meci cu meci, de asta am venit la FCSB, ca să mă lupt la campionat. Mă bucur că fac parte dintr-un grup aşa de frumos, băieţii sunt tineri, foarte, foarte talentaţi şi sper să ne arătăm valoarea meci de meci.

Reclamă 4 / 0/3

Nu îmi mai simt picioarele, sincer. A fost foarte, foarte rece. Mă bucur că am reuşit să rezist 90 de minute. A fost greu să joc din prima 90 de minute, trebuia să mă acomodez şi eu încet-încet. Sper să mă acomodez mult mai bine decât am făcut-o până acum. E prea puţin important cine joacă, important e că suntem o familie, un grup frumos şi puternic şi sper să câştigăm fiecare meci.

Sunt trei puncte importante. E o victorie importantă pentru că e o echipă cu care ne luptăm acolo sus. Dar trebuie să luăm meci cu meci şi să avem răbdare, pentru că campionatul încă se joacă”, a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și