Închide meniul

Deian Sorescu, mesaj ambițios după ce a învins-o pe CFR Cluj: „De asta am venit la FCSB, ca să mă lupt la campionat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 februarie 2023, 9:30

Deian Sorescu, mesaj ambițios după ce a învins-o pe CFR Cluj: De asta am venit la FCSB, ca să mă lupt la campionat!”

Deian Sorescu, mesaj ambițios după ce a învins-o pe CFR Cluj

Deian Sorescu / captură Antena Sport

Deian Sorescu a avut un mesaj ambițios după ce FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a fost împrumutat de FCSB, la începutul acestui an, de la Rakow. Împrumutul acestuia urmează să expire la vară, însă FCSB are opțiunea de a îl cumpăra definitiv.

Fotbalistul, în vârstă de 25 de ani, a fost titular în partida CFR Cluj – FCSB, scor 0-1, și a evoluat pe postul de fundaș dreapta. Meciul din „Gruia” a reprezentat prima partidă, pentru Sorescu, în care a fost integralist, de când a semnat cu FCSB.

Deian Sorescu, mesaj ambițios după ce a învins-o pe CFR Cluj

La finalul partidei din „Gruia”, Deian Sorescu a declarat faptul că a venit, la FCSB, pentru a se lupta la titlul de campion.

„Da, am mai prins vremea aşa. Terenul a fost cât de cât ok la cum a fost frigul de afară şi la cum a fost vremea acum două zile. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, să luăm trei puncte foarte importante.

Reclamă

Nu vreau să mă gândesc la calcule sau să mă uit la diferenţa de puncte. Vreau să iau meci cu meci, de asta am venit la FCSB, ca să mă lupt la campionat. Mă bucur că fac parte dintr-un grup aşa de frumos, băieţii sunt tineri, foarte, foarte talentaţi şi sper să ne arătăm valoarea meci de meci.

Nu îmi mai simt picioarele, sincer. A fost foarte, foarte rece. Mă bucur că am reuşit să rezist 90 de minute. A fost greu să joc din prima 90 de minute, trebuia să mă acomodez şi eu încet-încet. Sper să mă acomodez mult mai bine decât am făcut-o până acum. E prea puţin important cine joacă, important e că suntem o familie, un grup frumos şi puternic şi sper să câştigăm fiecare meci.

Sunt trei puncte importante. E o victorie importantă pentru că e o echipă cu care ne luptăm acolo sus. Dar trebuie să luăm meci cu meci şi să avem răbdare, pentru că campionatul încă se joacă”, a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu: „Aşa sunt fanii, îşi susţin echipa!”

„(Reporter: Publicul ostil aici, v-aţi luat o porţie de bulgăreală bună) Da, aşa este, am simţit-o pe tot parcursul meciului. Dar aşa sunt fanii, îşi susţin echipa. La fel cum şi pe noi ne susţin, vin şi stau în frig. Pentru că au fost, din ce am înţeles, minus șapte grade. Poate mai mult.

E un campionat strâns şi ăsta e un lucru bun pentru spectatori şi pentru noi, pentru echipe. E mai frumos când se luptă mai multe echipe”, a mai spus Deian Sorescu.

Până acum, Sorescu a mai jucat în două partide oficiale pentru FCSB – cu FC Hermannstadt și Farul Constanța – însă a fost scos de pe teren după 45 de minute.

Mihai Pintilii, fericit după CFR Cluj – FCSB 0-1

„CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, antrenorul FCSB-ului, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Reclamă

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Recomandări
  • Deian Sorescu, mesaj ambițios după ce a învins-o pe CFR Cluj
  • Unicol gol al partidei CFR Cluj – FCSB a fost marcat de Malcom Edjouma

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și