Închide meniul

Gabi Torje, mesaj din Turcia după cutremurele care au provocat dezastru: „Este o tragedie! Sunt sportivi dispăruți!”

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2023, 16:31

Reclamă
Gabi Torje, mesaj din Turcia după cutremurele care au provocat dezastru: Este o tragedie! Sunt sportivi dispăruți!”

Profimedia

Profimedia

Gabi Torje a oferit prima reacție, după cutremurele care au provocat dezastru în Turcia. Jucătorul lui Genclerbirligi susține că nu a resimțit prea mult seismul, deoarece s-a aflat în altă regiune față de cea puternic afectată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcia a fost lovită de un cutremur de 7,8 grade pe scara Richter, în cursul dimineții de luni. Seismul a produs moarte a sute de oameni, foarte mulți aflându-se sub ruine.

Gabi Torje, mesaj din Turcia după cutremurele care au provocat dezastru

Gabi Torje s-a declarat norocos de faptul că s-a aflat în Ankara, la distanță față de epicentrul seismului. Totodată, mijlocașul a declarat că nu se poate juca fotbal în această perioadă, fapt anunțat și de Ministrul Sportului din Turcia.

De asemenea, Gabi Torje s-a bucurat și de faptul că Alexandru Maxim este bine, având în vedere că acesta se afla aproape de Gaziantep, orașul cel mai puternic afectat de cutremur.

„Eu sunt în Ankara. S-a simțit și la noi, mai ales cel de după-amiază. Tragedie mare, vă dați seama. Foarte multe decese, foarte mulți oameni dispăruți. E clar că nu se poate juca în momentele astea. Sunt sportivi dispăruți. cel puțin o săptămână nu se va juca.

Reclamă

Prioritar este acum să fie salvați cât mai mulți oameni și să fie ajutați și cei care au pierderi materiale. Sincer să fiu, de abia adormisem, că am avut meci ieri. Nu am simțit noaptea.

Mă bucur pentru Maxim că nu era acolo, e o tragedie mare, el stă foarte aproape de locul unde a fost epicentrul. Cu natura e greu să te pui”, a declarat Gabi Torje, pentru digisport.ro.

Alex Maxim, în stare de şoc după cutremurul teribil din Turcia

Alex Maxim este în stare de şoc după cutremurul teribil din Turcia. Mijlocaşul român a avut o şansă uriaşă şi nu era în Gaziantep, oraşul în care a fost localizat epicentrul seismului de magnitudine 7,8.

Reclamă 4 / 0/3

Maxim se teme însă pentru coechipierii săi care erau în oraş în momentul în care a avut loc cutremurul care a făcut peste 500 de victime.

„Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.

Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.

Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case„, a declarat Alex Maxim în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și