Închide meniul
Foto

Cum a ajuns să arate Joe Panait, fostul jucător de la Steaua în anii ’90. Imagini se senzaţie

Publicat: 7 februarie 2023, 13:59 / Actualizat: 24 iulie 2023, 22:45

Reclamă
Cum a ajuns să arate Joe Panait, fostul jucător de la Steaua în anii ’90. Imagini se senzaţie

Cum arată acum Joe Panait, fostul jucător de la Steaua

Facebook Joe Panait

Cum a ajuns să arate Joe Panait, fostul jucător de la Steaua în anii ’90. Joe Panait, fostul fundaş stelist, a fost o prezenţă exotică în fotbalul românesc. Panait atrăgea toate privirile cu look-ul său rebel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Panait s-a rupt definitiv de România şi a ales să se stabilească în Germania, într-o localitate aflată la 25 de kilometri distanţă de Dortmund.

Cum a ajuns să arate Joe Panait, fostul jucător de la Steaua în anii ’90

În vârstă de 54 de ani, Joe Panait a jucat între 1991 şi 1996 la Steaua. Acesta a înscris de 5 ori în cele 105 meciuri. În România, Joe Panait a mai jucat la Petrolul Ploieşti, între 1987 şi 1991. Pentru ploieşteni, Joe Panait a marcat tot 5 goluri, dar în numai 86 de meciuri.

Joe Panait este stabilit în Germania, alături de familie. Panait duce o viaţă liniştită şi s-a rupt de fotbalul din România. Fostul fundaş al Stelei urmăreşte doar Bundesliga. Acest lucru l-a recunoscut într-un interviu acordat în 2021.

„Nu m-am mai uitat de ani buni la fotbalul din România.  Dar vă rog să nu mă întrebaţi despre naţionala României, pentru că sunt total pe dinafară. Mi-aţi spus că antrenor principal este Mirel Rădoi (n.r. – spunea în 2021). Nici măcar nu ştiam asta. Ştiam că ultima data el antrena pe undeva prin ţările arabe. La fotbal mă uit, dar doar la cel din Bundesliga şi la meciurile mari din Champions League. De aici le susţin pe Bayern şi Dortmund. Când şi când se mai întâmplă să mai ajung la stadion, la Dortmund. Dar nu foarte des”, spunea Joe Panait, în 2021, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Tot la acel moment, Joe Panait a făcut nişte afirmaţii dure cu privire la

„În România, antrenorii au devenit nişte slugi în faţa patronilor. În ţară echipele sunt conduse de către patroni, nu de antrenori. E mai mare ruşinea ce se întâmplă acolo şi noi vorbim acum de performanţă. În fotbalul românesc, performanţa e doar un vis frumos. Care nu va fi niciodată realizabil atâta vreme cât nu se va schimba ceva la nivel de mentalitate”, a mai spus Joe Panait.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și