Închide meniul

Președintele lui Bayern Munchen, declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece: „Sunt dezamăgit!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 februarie 2023, 21:39

Președintele lui Bayern Munchen, declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece: Sunt dezamăgit!”

Președintele lui Bayern Munchen, declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece

Manuel Neuer / Profimedia

Herbert Hainer, președintele lui Bayern Munchen, a avut o declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea lui Bayern Munchen și Manuel Neuer se află într-un adevărat scandal, după ce portarul a criticat, în spațiul public, demiterea antrenorului cu portarii, Toni Tapalovic (42 de ani), cu care avea o relație foarte bună.

Președintele lui Bayern Munchen, declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece

Herbert Hainer susține că, deși este dezamăgit de ieșirea lui Manuel Neuer, goalkeeper-ul nu va fi dat afară, urmând ca acest conflict să fie rezolvat în cadrul clubului.

„Sunt mai mult dezamăgit decât nervos. Am crezut că Manuel, care este un jucător foarte bun și care este de mulți ani la Bayern Munchen, ar discuta mai întâi cu noi despre aceste probleme.

Nu (n.r. Neuer nu va pleca), noi suntem Bayern Munchen, iar, aici, conflictele sunt rezolvate în interiorul clubului. Până la urmă, aceste conflicte întăresc clubul. Ne vom întâlni cu el și vom analiza totul în mod profesionist.

Reclamă

Manuel Neuer este un portar de top, care este cu noi de mai bine de zece ani. Acum, cel mai important este ca el să revină după accidentare, apoi, vom vedea”, a declarat Herbert Hainer, potrivit Marca.

În prezent, Manuel Neuer nu poate evolua pentru Bayern, din cauza unui accident suferit la schi.

Declarația lui Manuel Neuer

„Înlăturarea lui Toni m-a afectat foarte mult. Oamenii din conducerea clubului au luat o decizie total neașteptată, pe care n-am înțeles-o. Chiar m-a marcat! Toni a fost un membru al familiei noastre, toată lumea l-a văzut așa.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o lovitură pentru mine, când eram deja la pământ. Am simțit ca și cum inima mi-a fost smulsă din piept. A fost cel mai brutal lucru pe care l-am trăit în carieră, și am experimentat multe lucruri. Dar ce s-a întâmplat acum e la un alt nivel.

Toată lumea din grupul nostru, al portarilor, a rămas marcată. Oamenii au început să plângă. A fost ceva incredibil”, a spus Manuel Neuer, recent.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și