Închide meniul

Președintele lui Bayern Munchen, declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece: „Sunt dezamăgit!”

Cosmin Olteanu Publicat: 7 februarie 2023, 21:39

Președintele lui Bayern Munchen, declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece: Sunt dezamăgit!”

Președintele lui Bayern Munchen, declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece

Manuel Neuer / Profimedia

  • Președintele lui Bayern Munchen, declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece

Herbert Hainer, președintele lui Bayern Munchen, a avut o declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea lui Bayern Munchen și Manuel Neuer se află într-un adevărat scandal, după ce portarul a criticat, în spațiul public, demiterea antrenorului cu portarii, Toni Tapalovic (42 de ani), cu care avea o relație foarte bună.

Președintele lui Bayern Munchen, declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece

Herbert Hainer susține că, deși este dezamăgit de ieșirea lui Manuel Neuer, goalkeeper-ul nu va fi dat afară, urmând ca acest conflict să fie rezolvat în cadrul clubului.

Reclamă

„Sunt mai mult dezamăgit decât nervos. Am crezut că Manuel, care este un jucător foarte bun și care este de mulți ani la Bayern Munchen, ar discuta mai întâi cu noi despre aceste probleme.

Nu (n.r. Neuer nu va pleca), noi suntem Bayern Munchen, iar, aici, conflictele sunt rezolvate în interiorul clubului. Până la urmă, aceste conflicte întăresc clubul. Ne vom întâlni cu el și vom analiza totul în mod profesionist.

Reclamă

Manuel Neuer este un portar de top, care este cu noi de mai bine de zece ani. Acum, cel mai important este ca el să revină după accidentare, apoi, vom vedea”, a declarat Herbert Hainer, potrivit Marca.

În prezent, Manuel Neuer nu poate evolua pentru Bayern, din cauza unui accident suferit la schi.

Declarația lui Manuel Neuer

„Înlăturarea lui Toni m-a afectat foarte mult. Oamenii din conducerea clubului au luat o decizie total neașteptată, pe care n-am înțeles-o. Chiar m-a marcat! Toni a fost un membru al familiei noastre, toată lumea l-a văzut așa.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o lovitură pentru mine, când eram deja la pământ. Am simțit ca și cum inima mi-a fost smulsă din piept. A fost cel mai brutal lucru pe care l-am trăit în carieră, și am experimentat multe lucruri. Dar ce s-a întâmplat acum e la un alt nivel.

Toată lumea din grupul nostru, al portarilor, a rămas marcată. Oamenii au început să plângă. A fost ceva incredibil”, a spus Manuel Neuer, recent.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee
Real Madrid mai dă un "tun", după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern
La Liga • 26 feb., 18:10
Real Madrid mai dă un „tun”, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern