Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă fosta iubită a lui Mario Iorgulescu, după ce tânărul a fost condamnat la 15 și 8 luni de închisoare. Detalii incredibile

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2023, 17:32

Reclamă
Ce a putut să facă fosta iubită a lui Mario Iorgulescu, după ce tânărul a fost condamnat la 15 și 8 luni de închisoare. Detalii incredibile

Ce a putut să facă fosta iubită a lui Mario Iorgulescu

Colaj cu Mario Iorgulescu și Bianca Marin / Instagram

S-a aflat ce a putut să facă fosta iubită a lui Mario Iorgulescu, după ce tânărul a fost condamnat la 15 și 8 luni de închisoare. Au ieșit la iveală detalii incredibile. Femeia nu a ținut cont de suferința fiulului lui Gino Iorgulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzat de omor, fiul preşedintelui LPF a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Mario Iorgulescu trece prin momente grele și în viața personală, după ce s-a despărțit de Bianca Marina, fosta soție a fotbalistului Steliano Filip. Femeia a trecut repede peste relația cu fiul lui Gino Iorgulescu.

Ce a putut să facă fosta iubită a lui Mario Iorgulescu

Potrivit impact.ro, Bianca Marina ar fi fost surprinsă într-un club de fițe dintr-o stațiune montană. Femeia ar fi fost filmată dansând pe mese, semn că nu este afectată deloc de sentința pe care a primit-o fostul ei iubit.

Bianca Marina și Mario Iorgulescu s-au despărțit recent. Din relația cu Steliano Filip, Bianca Marina are un copil.

Mario Iorgulescu este în prezent în Italia, internat într-o clinică de psihiatrie. Cererea de extrădare trimisă de autorităţile din România a fost respinsă, anul trecut, de Curtea de Apel din Milano.

Reclamă

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare

Fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost găsit vinovat în procesul în care era judecat pentru omor. Decizia nu este definitivă.

Mario Iorgulescu a provocat un accidentul teribil în 2019, care a dus la decesul unui bărbat. Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, şi-a pierdut viaţa şi a lăsat în urmă doi copii.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și