Închide meniul

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare! Lovitură teribilă primită de fiul preşedintelui LPF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2023, 13:07 / Actualizat: 10 februarie 2023, 15:13

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare! Lovitură teribilă primită de fiul preşedintelui LPF

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare

Mario Iorgulescu a primit o lovitură uriaşă / Facebook

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare! Fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost găsit vinovat în procesul în care era judecat pentru omor. Decizia nu este definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Iorgulescu a provocat un accidentul teribil în 2019, care a dus la decesul unui bărbat. Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, şi-a pierdut viaţa şi a lăsat în urmă doi copii.

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare

Dosar nr. 20691/3/2020. Pe scurt, condamnare la 15 ani și 8 luni închisoare cu executare, câte 100.000 euro și 50.000 lei pentru doua dintre părțile civile. Soluția nu este definitivă„, este motivarea instanţei, potrivit gsp.ro.

În urma tragediei, fiul lui Gino Iorgulescu a plecat în Italia, acolo unde în prezent este internat într-o clinică de psihiatrie.

În iunie 2020, Tribunalul București a dispus arestarea sa preventivă în dosarul de omor, însă autoritățile din România nu îl pot readuce în țară. Mario Iorgulescu nu poate fi extrădat în România, a stabilit Curtea de Apel din Milano.

Reclamă

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal de mașină, în 2019

8 septembrie 2019, ora 3 şi două minute dimineaţa. Cu o viteză dublă faţă de limita legală, cu cocaină şi alcool în sânge, Mario Iorgulescu intră pe contrasens direct într-o maşină condusă de un tânăr tată, pe care îl ucide.

În plus, Mario Iorgulescu vorbea la telefon cu câteva secunde înainte de impact. Venea de la o petrecere de lângă Bucureşti şi se îndrepta cu un bolid de 700 de cai putere, spre fosta lui iubită. O altă martoră a încercat să intervină.

122 de secunde a durat discutia dintre Mario Iorgulescu şi fosta lui iubită, timp în care gonea cu peste 120 de kilometri pe oră. Din momentul in care convorbirea s-a oprit în aproape cinci secunde a avut loc impactul.

Reclamă 4 / 0/3

Mario Iorgulescu nu poate fi extrădat din Italia

Mario Iorgulescu nu poate fi extrădat în România, a stabilit Curtea de Apel din Milano. Autoritățile române se chinuie de doi ani să-l aducă în țară, dar tânărul cercetat pentru omor e „protejat” de italieni.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident rutier în septembrie 2019, în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, a murit. În iunie 2020, Tribunalul București a dispus arestarea sa preventivă în dosarul de omor.

Curtea de Apel din Milano a respins în iunie cele două mandate europene de arestare emise pe numele lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu, dat în urmărire de Poliția Română, va rămâne în Italia.

Magistrații italieni au stabilit că Mario Iorgulescu nu poate participa conștient la propriul proces din cauza stării sale de sănătate.

Conform REVISAL, Gino Iorgulescu este românul cu cel mai mare salariu. Preşedintele LPF ar avea un salariu de aproximativ 23.000 de euro pe lună.

Mario Iorgulescu a rupt tăcerea

Mario Iorgulescu a rupt tăcerea la peste trei ani de la cumplitul accident de circulaţie pe care l-a provocat şi în urma căruia un bărbat a murit. Fiul lui Gino Iorgulescu a oferit detalii cutremurătoare despre viaţa pe care o duce la clinica din Italia unde este internat.

Am plâns un an și jumătate, în fiecare zi, în hohote. Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Reclamă

Mi se pune pata pe câte cineva, m-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Am nevoie de îngrijiri medicale permanente, dar nu am inventat boala așa cum cred procurorii. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine.

Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni”, a spus Iorgulescu, citat de fanatik.ro.

Recomandări
  • Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare
  • Fiul lui Gino Iorgulescu nu poate fi extrădat din Italia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și