Închide meniul

Mihai Stoica a luat la țintă trei vedete de la FCSB după meciul cu FC Voluntari: „Am văzut chestii care nu mi-au plăcut!”

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2023, 22:37

Reclamă
Mihai Stoica a luat la țintă trei vedete de la FCSB după meciul cu FC Voluntari: „Am văzut chestii care nu mi-au plăcut!

Mihai Stoica

Mihai Stoica / Profimediaimages

Mihai Stoica i-a criticat pe Darius Olaru, Florinel Coman și Risto Radunovic după meciul FC Voluntari – FCSB 1-2, din etapa a 25-a din Liga 1. MM a identificat mai multe greșeli făcute de jucătorii roș-albaștrilor. Managerul general vrea ca fotbaliștii lui Mihai Pintilii și Leo Strizu să gestioneze mai bine unele momente ale jocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a subliniat că FCSB a avut o evoluție bună cu Voluntari, dar a specificat că jucătorii au comis greșeli care ar fi trebuit să fie evitate.

Mihai Stoica a criticat trei jucători după Voluntari – FCSB 1-2

„Eu zic că am jucat foarte bine, dar de data asta am văzut chestii care nu mi-au plăcut, că nu au fost altruişti în trei situaţii, Olaru, Coman şi Radunovic. La Coman era 1-0 (n.r. – minutul 66), se putea face 2-0, dar chestiile astea se pot întoarce împotriva ta. Ce e surprinzător e faptul că ei nu fac aşa ceva de regulă, chiar îşi pasează unii altora. Olaru (n.r. – la 1-0, în minutul 62) cred că s-a blocat puţin că erau doi jucători şi se incomodează şi a ales soluţia greşită să tragă să tragă cu stângul. Apoi Coman…

Ok, nu sunt chestii grave, dar în meciul tur, la 1-0, noi am avut situaţii de genul ăsta. Radaslavescu trebuia să paseze în situaţie de patru contra doi şi a tras la paortă. Putea pasa la Compagno şi Dulca şi n-am mai câştigat cele trei puncte. Acum le-am câştigat, dar cu emoţii mari la final. Radaslavescu şi acum a pierdut mingea în faza premergătoare golului lor, dar uneori nu ai ce reproşa ceva cuiva. A dat băiatul ăla mingea în vinclu. Chiar nu ai ce reproşa acum”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Verdictul lui Anghel Iordănescu în lupta la titlu

Anghel Iordănescu susține că, deși, în spațiul public, se vorbește despre faptul că, în actualul sezon, vom avea un play-off echilibrat, doar trei echipe se vor lupta pentru titlul de campioană.

Reclamă

„Cred că a fost o victorie clară. FCSB a jucat efectiv mai bine, a controlat meciul, a făcut un joc solid, consistent, cu multe faze de poartă. O victorie meritată. FCSB a arătat, pe lângă calitate, și o foarte bună pregătire fizică.FCSB și Craiova sunt avantajate prin prisma faptului că CFR a pierdut 3 puncte, Rapid a pierdut 3 puncte, iar Farul a pierdut două puncte.

Eu am mai spus-o. Din punctul meu de vedere, cred că, în momentul de față, chiar dacă se vorbește că va fi un play-off extrem de echilibrat, doar trei echipe pot emite pretenții pentru titlul de campioană”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul partidei FC Voluntari – FCSB, la care a fost prezent.

FCSB a urcat pe podium

Pentru FCSB, ambele goluri au fost marcate de Malcom Edjouma, în timp ce unicul gol al gazdelor a fost înscris de Marcelo Lopes.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe Universitatea Craiova. Meciul este programat duminică, de la ora 20:00.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 16:43 SUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda LIVE VIDEO (17:20) în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu Vezi toate știrile
Citește și