Închide meniul

Mihai Stoica a luat la țintă trei vedete de la FCSB după meciul cu FC Voluntari: „Am văzut chestii care nu mi-au plăcut!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2023, 22:37

Mihai Stoica a luat la țintă trei vedete de la FCSB după meciul cu FC Voluntari: „Am văzut chestii care nu mi-au plăcut!

Mihai Stoica

Mihai Stoica / Profimediaimages

Mihai Stoica i-a criticat pe Darius Olaru, Florinel Coman și Risto Radunovic după meciul FC Voluntari – FCSB 1-2, din etapa a 25-a din Liga 1. MM a identificat mai multe greșeli făcute de jucătorii roș-albaștrilor. Managerul general vrea ca fotbaliștii lui Mihai Pintilii și Leo Strizu să gestioneze mai bine unele momente ale jocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a subliniat că FCSB a avut o evoluție bună cu Voluntari, dar a specificat că jucătorii au comis greșeli care ar fi trebuit să fie evitate.

Mihai Stoica a criticat trei jucători după Voluntari – FCSB 1-2

„Eu zic că am jucat foarte bine, dar de data asta am văzut chestii care nu mi-au plăcut, că nu au fost altruişti în trei situaţii, Olaru, Coman şi Radunovic. La Coman era 1-0 (n.r. – minutul 66), se putea face 2-0, dar chestiile astea se pot întoarce împotriva ta. Ce e surprinzător e faptul că ei nu fac aşa ceva de regulă, chiar îşi pasează unii altora. Olaru (n.r. – la 1-0, în minutul 62) cred că s-a blocat puţin că erau doi jucători şi se incomodează şi a ales soluţia greşită să tragă să tragă cu stângul. Apoi Coman…

Ok, nu sunt chestii grave, dar în meciul tur, la 1-0, noi am avut situaţii de genul ăsta. Radaslavescu trebuia să paseze în situaţie de patru contra doi şi a tras la paortă. Putea pasa la Compagno şi Dulca şi n-am mai câştigat cele trei puncte. Acum le-am câştigat, dar cu emoţii mari la final. Radaslavescu şi acum a pierdut mingea în faza premergătoare golului lor, dar uneori nu ai ce reproşa ceva cuiva. A dat băiatul ăla mingea în vinclu. Chiar nu ai ce reproşa acum”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Verdictul lui Anghel Iordănescu în lupta la titlu

Anghel Iordănescu susține că, deși, în spațiul public, se vorbește despre faptul că, în actualul sezon, vom avea un play-off echilibrat, doar trei echipe se vor lupta pentru titlul de campioană.

Reclamă

„Cred că a fost o victorie clară. FCSB a jucat efectiv mai bine, a controlat meciul, a făcut un joc solid, consistent, cu multe faze de poartă. O victorie meritată. FCSB a arătat, pe lângă calitate, și o foarte bună pregătire fizică.FCSB și Craiova sunt avantajate prin prisma faptului că CFR a pierdut 3 puncte, Rapid a pierdut 3 puncte, iar Farul a pierdut două puncte.

Eu am mai spus-o. Din punctul meu de vedere, cred că, în momentul de față, chiar dacă se vorbește că va fi un play-off extrem de echilibrat, doar trei echipe pot emite pretenții pentru titlul de campioană”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul partidei FC Voluntari – FCSB, la care a fost prezent.

FCSB a urcat pe podium

Pentru FCSB, ambele goluri au fost marcate de Malcom Edjouma, în timp ce unicul gol al gazdelor a fost înscris de Marcelo Lopes.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe Universitatea Craiova. Meciul este programat duminică, de la ora 20:00.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și