Închide meniul

Radu Petrescu, „răsplătit” de UEFA după gafa de la FC Voluntari – FCSB! „Centralul” va arbitra o partidă din Europa League

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 14 februarie 2023, 10:31

Radu Petrescu, răsplătit” de UEFA după gafa de la FC Voluntari – FCSB! Centralul” va arbitra o partidă din Europa League

Radu Petrescu, „răsplătit” de UEFA după gafa de la FC Voluntari - FCSB

Radu Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Radu Petrescu a fost „răsplătit” de UEFA după gafa de la FC Voluntari – FCSB! Federația Română de Fotbal a anunțat, printr-un comunicat oficial, că Radu Petrescu a fost delegat la partida Sevilla – PSV Eindhoven, din play-off-ul Europa League, care va avea loc joi, de la ora 22:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Petrescu a comis o gafă incredibilă la partida FC Voluntari – FCSB. „Centralul” a decis să-i arate doar cartonașul galben lui Malcom Edjouma, după ce l-a lovit cu piciorul în cap pe Igor Armaș.

Radu Petrescu, „răsplătit” de UEFA după gafa de la FC Voluntari – FCSB

FRF a anunțat, printr-un comunicat oficial, că brigada lui Radu Petrescu a fost delegată la partida Sevilla – PSV Eindhoven, din play-off-ul Europa League.

„În această săptămână vor avea loc primele meciuri din acest an în cupele europene la fotbal, la partida din play off-ul Europa League, dintre FC Sevilla și PSV Eindhoven, fiind delegată o brigadă de arbitri din România.

Partida va fi condusă la centru de către Radu Petrescu, care va fi ajutat de către arbitrii asistenți Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, cel de-al patrulea oficial fiind Marcel Bârsan. În camera VAR se vor afla Christian Dingert (Germania) și Ovidiu Hațegan (România), observator pentru brigada de arbitri fiind Laurent Duhamel (Franța). Ca delegat de joc, UEFA l-a desemnat pe David Pugh (Marea Britanie)”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Reclamă

Igor Armaș, consternat de decizia lui Radu Petrescu

Igor Armaș s-a declarat uluit de faptul că „centralul” Radu Petrescu a decis să-i arate doar cartonașul galben lui Malcom Edjouma, după lovitura pe care i-a aplicat-o.

„E o fază inexplicabilă, sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș, la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un mesaj deplasat, în mediul online, adresat celor care l-au critictat, în mod vehement, pe Malcom Edjouma, pentru faultul aplicat lui Igor Armaș.

„Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive!

Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă Vezi toate știrile
Citește și