Închide meniul

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma: „Ce a fost așa mare chestie?”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 8:27

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma: Ce a fost așa mare chestie?”

Mihai Stoica, replică după atacurile lui Strizu

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma. Mijlocașul FCSB-ului l-a lovit cu piciorul direct în față pe Igor Armaș, în meciul cu FC Voluntari, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 2-1. Deși faultul a fost unul extrem de dur, „centralul” Radu Petrescu a decis să-i arate doar cartonașul galben lui Edjouma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, ambele goluri au fost marcate de Malcom Edjouma, în timp ce unicul gol al ilfovenilor a fost semnat de Marcelo Lopes.

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica a avut un mesaj deplasat, în mediul online, adresat celor care l-au criticat, în mod vehement, pe Malcom Edjouma, pentru faultul aplicat lui Igor Armaș.

„Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive!

Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

Reclamă

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Igor Armaș: „E o fază inexplicabilă!”

Igor Armaș s-a declarat uluit de faptul că arbitrii din camera VAR nu i-au semnalat „centralului” Radu Petrescu faptul că Malcom Edjouma merita să fie eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

„E o fază inexplicabilă, sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș, la finalul meciului.

Liviu Ciobotariu: „O intrare de K1!”

„E foarte clar, am văzut de pe bancă o intrare de K1. Nu am văzut la TV. Chiar dacă ești departe de fază, nu ai cum să nu vezi. Igor plângea în vestiar.

Poate nu întorceam rezultatul, dar dacă trebuie să iei o decizie, o iei. Așa e corect. Am văzut de pe bancă intrarea și tu nu o vezi din 10 metri? Igor s-a dezbrăcat în vestiar și plângea de durere”, a spus și Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

Recomandări
  • Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma
  • 3 este locul ocupat de FCSB în Liga 1

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și