Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 15 februarie 2023

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2023, 16:28 / Actualizat: 22 aprilie 2023, 22:27

Reclamă

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 15 februarie

Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei / AntenaSport

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 15 februarie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu şi Victor Angelescu i-au făcut pe plac lui Adi Mutu şi i-au adus un jucător cu care să se bată la titlu. Hervin Ogenda este noul jucător al Rapidului. Pe site-ul nostru vezi şi cum a comentat Eduard Novak scandalul CSA Steaua – FCSB şi toate reacţiile după primele meciuri din optimile UEFA Champions League.

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update 15 februarie 2023

1. Ongenda, la Rapid

Ongenda a semnat cu Rapid! Francezul de 27 de ani va juca pe Giuleşti până în vara lui 2024. „Destabilizează apărările„, e anunţul făcut de antrenorul Mutu.

2. CSA, spre Liga 1

Reclamă

Eduard Novak nu este de acord cu legea care îi interzice Stelei dreptul de promovare în Liga 1. „Este o altă anomalie în care trebuie să găsim o soluție„, a spus ministrul sportului, în emisiunea AS.ro LIVE.

3. Super-Tătă

Tătăruşanu a fost lăudat de fanii Milanului, după ce a închis poarta în meciul cu Tottenham, din optimile Ligii. „Ca un zid în această seară„, au scris italienii despre portarul cu 22 de meciuri în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

4. Ramos, gest golănesc

Tot de pe AS.ro, afli despre gestul golănesc făcut de Sergio Ramos, la finalul meciului cu Bayern din UEFA Champions League. Spaniolul a îmbrâncit un cameraman şi totul a fost filmat.

5. Messi și Neymar, lăsați corigenți

Messi și Neymar au fost lăsați corigenți de L’Equipe, după eşecul cu bavarezii. Starurile au primit nota 3, la fel ca şi antrenorul Galtier.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 Vezi toate știrile
Citește și