Închide meniul

Suma uriaşă pariată de Kun Aguero pe meciul Arsenal – Manchester City 1-3. Pe ce a mizat argentinianul

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2023, 10:23

Reclamă
Suma uriaşă pariată de Kun Aguero pe meciul Arsenal – Manchester City 1-3. Pe ce a mizat argentinianul

Suma uriaşă pariată de Kun Aguero pe meciul Arsenal - Manchester City 1-3

Sergio Aguero, cu medalia de campion al Angliei la gât / Profimediaimages

Aceasta este suma uriaşă pariată de Kun Aguero pe meciul Arsenal – Manchester City, scor 1-3, din restanţa etapei a 12-a din Premier League. Fostul atacant al „cetăţenilor” a avut încredere deplină în Pep Guardiola şi a mizat 8.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 20 de minute înainte de startul derby-ului de pe Emirates, Aguero le-a atătat fanilor pe ce a mizat. Şi-a pus banii pe o victorie a lui Manchester City. Campionii en-titre din Anglia aveau cota 2.47 că vor câştiga pe terenul liderului.

Suma uriaşă pariată de Kun Aguero pe meciul Arsenal – Manchester City 1-3

City va lupta până la final, sunt optimist că va obţine un rezultat bun„, declara cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City (260 de goluri). Aguero a şi pariat pe echipa lui de suflet şi a obţinut un profit de aproape 12.000 de dolari.

Reclamă
Reclamă

City a avut viaţă grea pe Emirates. Chiar dacă Kevin De Bruyne a deschis scorul în minutul 24, Saka a restabilit egalitatea din penalty (42). Grealish a dus-o pe Manchester City în avantaj în minutul 72, iar Erling Haaland a stabilit rezultatul final (82), 3-1 pentru campioana en-titre.

Haaland a ajuns la 26 de goluri marcate în această ediţie din Premier League şi a egalat performanţa obţinută de Sergio Aguero în sezonul 2014-15. Niciun jucător din istoria lui City nu a înscris mai mult. Norvegianul mai are la dispoziţie 15 partide să stabilească un nou record şi să intre în istoria clubului încă din primul său sezon.

Reclamă

Aguero a jucat între 2011 şi 2021 la Manchester City şi are un palmares fabulos. A câştigat cinci titluri în Anglia!

Pep Guardiola, discurs uluitor după Arsenal – Manchester City 1-3

Chiar dacă „cetăţenii” au obţinut o victorie uriaşă în lupta pentru titlu şi au urcat pe primul loc, Guardiola şi-a asumat vina pentru problemele cu care s-a confruntat echipa sa.

Manchester City a avut mari dificultăţi pe Emirates. A avut numai 36% posesie! Este o contraperformanţă pentru Pep Guardiola, care nu s-a mai întâlnit cu aşa ceva în întreaga carieră.

Tactica mea oribilă a fost de vină. Am decis să încerc ceva nou şi a fost oribil! Am suferit. A fost o singură echipă pe teren după ce am înscris primul nostru gol şi aceea a fost Arsenal! Nu puteam să dăm o pasă, jucam numai mingi luni, nimeni nu alerga şi nimeni nu voia mingea.

Planul meu nu a fost bun. Le-am permis să joace fără griji, dar în repriza secundă am fost mai agresivi şi calitatea jucătorilor noştri a făcut diferenţa!

Rezultatul este atât de important pentru că în urmă cu câteva săptămâni arem la 8-9 puncte în spatele lor. Dacă am fi pierdut, era încheiată lupta la titlu! Adevărul este că eu în continuare consider că Arsenal este liderul din Premier League pentru că au un meci în minus faţă de noi„, a declarat Pep Guardiola, potrivit thesun.co.uk.

City a urcat pe primul loc în Premier League, acumulând 51 de puncte în 23 de meciuri. Arsenal, locul doi, are tot 51 de puncte, însă obţinute în 22 de meciuri. Pe locul trei se află Manchester United, cu 46 de puncte.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

17:46

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

17:23

VIDEOBernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

17:02

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și