Închide meniul

Pep Guardiola, discurs uluitor după Arsenal – Manchester City 1-3: „Tactica mea oribilă a fost de vină. Oribil!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2023, 8:40

Pep Guardiola, discurs uluitor după Arsenal – Manchester City 1-3: „Tactica mea oribilă a fost de vină. Oribil!

Pep Guardiola, discurs uluitor după Arsenal - Manchester City 1-3

Pep Guardiola, pe marginea terenului în timpul derby-ului din Premier League / Profimediaimages

Pep Guardiola a avut un discurs uluitor după Arsenal – Manchester City, scor 1-3, din Premier League. Chiar dacă „cetăţenii” au obţinut o victorie uriaşă în lupta pentru titlu şi au urcat pe primul loc, Guardiola şi-a asumat vina pentru problemele cu care s-a confruntat echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a avut mari dificultăţi pe Emirates. A avut numai 36% posesie! Este o contraperformanţă pentru Pep Guardiola, care nu s-a mai întâlnit cu aşa ceva în întreaga carieră.

Pep Guardiola, discurs uluitor după Arsenal – Manchester City 1-3

A fost 1-1 la pauză, Saka reuşind să restabilească egalitatea, din penalty, după golul marcat de De Bruyne. Guardiola a schimbat tactica în repriza secundă, iar golurile lui Grealish şi Erling Haaland i-au adus victoria lui City.

Tactica mea oribilă a fost de vină. Am decis să încerc ceva nou şi a fost oribil! Am suferit. A fost o singură echipă pe teren după ce am înscris primul nostru gol şi aceea a fost Arsenal! Nu puteam să dăm o pasă, jucam numai mingi luni, nimeni nu alerga şi nimeni nu voia mingea.

Planul meu nu a fost bun. Le-am permis să joace fără griji, dar în repriza secundă am fost mai agresivi şi calitatea jucătorilor noştri a făcut diferenţa!

Reclamă

Rezultatul este atât de important pentru că în urmă cu câteva săptămâni arem la 8-9 puncte în spatele lor. Dacă am fi pierdut, era încheiată lupta la titlu! Adevărul este că eu în continuare consider că Arsenal este liderul din Premier League pentru că au un meci în minus faţă de noi„, a declarat Pep Guardiola, potrivit thesun.co.uk.

City a urcat pe primul loc în Premier League, acumulând 51 de puncte în 23 de meciuri. Arsenal, locul doi, are tot 51 de puncte, însă obţinute în 22 de meciuri. Pe locul trei se află Manchester United, cu 46 de puncte.

Ce a declarat Erling Haaland după ce a marcat în Arsenal – Manchester City 1-3

Haaland a marcat împotriva lui Arsenal. A ajuns astfel la 26 de goluri marcate în această ediţie din Premier League şi a egalat performanţa obţinută de Sergio Aguero în sezonul 2014-15. Niciun jucător din istoria lui City nu a înscris mai mult. Norvegianul mai are la dispoziţie 15 partide să stabilească un nou record şi să intre în istoria clubului încă din primul său sezon.

Reclamă 4 / 0/3

City a câştigat, nu eu. A fost o mică ajustare a lui Pep Guardiola la pauză. Până la urmă, avem jucători de mare calitate şi fiecare dintre noi trebuie să contribuie.

Trebuie să arătăm puţin mai bine decât am făcut-o azi. Sunt atât de mândru de fiecare dintre coechipieri şi atât de fericit că joc aici!

Putem să fim cu toţii de acord că arsenal a fost cea mai bună echipă în acest sezon, aşa că nu a fost uşor să venim şi să jucăm aici. Am obţinut trei puncte foarte importante! Eu trebuie să muncesc, sunt fericit. Aveam nevoie de această victorie„, a declarat Erling Haaland, potrivit bbc.co.uk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și