Închide meniul
VIDEO

Mirel Rădoi, egal dramatic în Arabia Saudită! Al-Tai reuşise să întoarcă rezultatul într-un singur minut

Viviana Moraru Publicat: 16 februarie 2023, 19:11

Reclamă
Mirel Rădoi, egal dramatic în Arabia Saudită! Al-Tai reuşise să întoarcă rezultatul într-un singur minut

Un nou pas greşit făcut de Al-Tai în Arabia Saudită, echipa lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, dezamăgit după un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Echipa lui Mirel Rădoi, Al-Tai, a făcut un egal dramatic în Arabia Saudită. Formaţia tehnicianului român a remizat pe terenul celor de la Al Adalh, scor 2-2, după ce a condus cu 2-1, după două goluri marcate în aproximativ un minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie remizei cu Al Adalh, Al-Tai a acumulat 22 de puncte, după 18 runde disputate în prima ligă din Arabia Saudită. Totodată, formaţia lui Mirel Rădoi a rămas pe locul opt în campionat.

Mirel Rădoi, un nou pas greşit în Arabia Saudită după ce Al-Tai a remizat cu Al Adalh

Al-Tai s-a văzut condusă cu scorul de 1-0 în minutul 59. Christofer Gonzales a deschis scorul, cu o lovitură de cap, din centrarea perfectă a lui Reinaldo Lenis.

Ulterior, Al-Tai a reuşit să egaleze în minutul 63, prin Knowledge Musona. Acesta a marcat cu un şut bine plasat, din interiorul careului.


La doar două minute distanţă după golul egalizator al lui Musona, Al-Tai a preluat conducerea. Mukhtar Ali a marcat în minutul 65, printr-un şut din afara careului, direct în plasa laterală a porţii lui Al Adalh.

Reclamă

Trupa lui Mirel Rădoi s-a văzut egalată în minutul 68, la doar cinci minute după primul gol reuşit de Al-Tai. Antonsson a marcat pentru 2-2, acesta fiind şi scorul final al partidei din etapa a 17-a din Arabia Saudită.

Mihai Rotaru, declarație dură despre Mirel Rădoi: „A lăsat o ceartă între echipă și suporteri!”

Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, a avut o declarație dură despre Mirel Rădoi, actualul antrenor de la Al-Tai. Mirel Rădoi a stat doar patru luni pe banca Universității Craiova, decizia acestuia de a părăsi formația olteană luând pe toată lumea prin surprindere. În prezent, echipa din Bănie este antrenată de Eugen Neagoe.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru nu a uitat de „problemele” pe care Mirel Rădoi le-a lăsat la Universitatea Craiova, motiv pentru care a avut un discurs dur la adresa acestuia.

„Ce a făcut Mirel Rădoi în acel moment a fost o decizie proastă, nefundamentată, care nu trebuia luată.

A lăsat în urmă doi jucători cu litigii, care cer șapte milioane de euro și jumătate, a lăsat o ceartă între echipă și suporteri.

Părerea mea e că a fost o decizie proastă, pripită și fără sens. O decizie negândită, ca să nu folosesc alte cuvinte.

Nu mai țin minte unde eram în acel moment, dar ulterior am aflat că era decizia luată cu două zile în urmă, chiar înainte de meciul cu Rapid. Arunci jucătorii în afara lotului, conduci cu 2-0, după care nu mai ai ce să schimbi.

Mă rog, până la urmă ne-au egalat (n.r. scor final 2-2), dar puteau să ne și bată. A fost o decizie proastă, de acolo a început toată căderea noastră.

Până atunci, noi eram bine. Atunci, practic, și-a tras singur un glonț în cap”, a declarat Mihai Rotaru, pentru sport.ro.

Reclamă
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” Vezi toate știrile
Citește și