Închide meniul

Mihai Rotaru, declarație dură despre Mirel Rădoi: „A lăsat o ceartă între echipă și suporteri! Și-a tras singur un glonț în cap!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 februarie 2023, 23:30

Mihai Rotaru, declarație dură despre Mirel Rădoi: A lăsat o ceartă între echipă și suporteri! Și-a tras singur un glonț în cap!”

Motivul pentru care Mirel Rădoi a renunțat la 4 milioane de euro, când evolua în Golf

Mihai Rotaru / Profimedia

Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, a avut o declarație dură despre Mirel Rădoi, actualul antrenor de la Al-Tai. Mirel Rădoi a stat doar patru luni pe banca Universității Craiova, decizia acestuia de a părăsi formația olteană luând pe toată lumea prin surprindere. În prezent, echipa din Bănie este antrenată de Eugen Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe finalul mandatului său la Universitatea Craiova, Mirel Rădoi a decis să excludă mai mulți jucători din lotul primei echipe, printre care s-au numărat Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Cei doi jucători au depus memorii, cerând despăgubiri totale de 7,5 milioane de euro din partea Universității Craiova, însă Comisia de Soluționare a Litigiilor de la FRF nu le-a dat câștig de cauză.

Mihai Rotaru, declarație dură despre Mirel Rădoi

Mihai Rotaru nu a uitat de „problemele” pe care Mirel Rădoi le-a lăsat la Universitatea Craiova, motiv pentru care a avut un discurs dur la adresa acestuia.

„Ce a făcut Mirel Rădoi în acel moment a fost o decizie proastă, nefundamentată, care nu trebuia luată.

A lăsat în urmă doi jucători cu litigii, care cer șapte milioane de euro și jumătate, a lăsat o ceartă între echipă și suporteri.

Reclamă

Părerea mea e că a fost o decizie proastă, pripită și fără sens. O decizie negândită, ca să nu folosesc alte cuvinte.

Nu mai țin minte unde eram în acel moment, dar ulterior am aflat că era decizia luată cu două zile în urmă, chiar înainte de meciul cu Rapid. Arunci jucătorii în afara lotului, conduci cu 2-0, după care nu mai ai ce să schimbi.

Mă rog, până la urmă ne-au egalat (n.r. scor final 2-2), dar puteau să ne și bată. A fost o decizie proastă, de acolo a început toată căderea noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Până atunci, noi eram bine. Atunci, practic, și-a tras singur un glonț în cap”, a declarat Mihai Rotaru, pentru sport.ro.

Sorin Cârțu, afectat de rezultatul de la Farul – Universitatea Craiova 2-1

Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanța, 1-2, în ultima etapă de campionat.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, susține că este dezamăgit de prestația Universității Craiova de la meciul cu Farul Constanța. În același timp, spune că este încrezător că trupa lui Eugen Neagoe se va revanșa la următorul meci din campionat, cel cu CFR Cluj.

„Sunt dezamăgit, supărat și nu vreau să fac nu știu ce comentariu. Treaba lui ce zice Vătăjelu! Mă abțin! Nu vorbesc acum… după mine… știi cum e, nu trebuie să renunți niciodată până nu e matematic. Asta e șansa la fotbal, când vine etapa următoare. Ce dacă următorul meci e cu CFR? Am mai făcut partide destul de bune”, a spus Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Eugen Neagoe: „Noi am jucat slab!”

„Noi am jucat slab, știu, am văzut, dar să rupi jocul așa, să dai un asemenea penalty, nu am văzut. Noi inventăm regulamente. Ce să pună piedică, atunci când el are mingea? Dacă erau adversarii acolo, ce să facă? Prima dată a dat fault în atac. Eu cred că a fost fault în atac. Ce să mai conteze, dacă noi inventăm regulamente.

Nu trebuie să dăm penalty că vrem noi, că ne trezim noi și dăm penalty cum vrem noi. Eu zic că a fost fault în atac, dar nu mai contează ce zic eu. Ce, la VAR nu s-au mai făcut greșeli? Am văzut penalty-uri clare când s-au dus oamenii la VAR și nu au dat penalty.

Noi știm cât de slab am jucat. Nu aș putea să vă spun foarte multe, am discutat puțin cu jucătorii. O să facem o analiză. Mai erau încă 45 de minute și nu puteam să schimb toată echipa. 

Reclamă

Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, să intrăm mai agresivi, lucru pe care nu l-am făcut. Adversarul a plecat în spatele nostru, noi nu am fost atenți să plecăm cu el. Acum nu are niciun rost să intrăm în subiect.

Cu siguranță vom arăta altfel. Mai multe nu pot să vă spun, trebuie să analizăm. Nu este nimic pierdut în acest moment, mai sunt încă 6 etape. Iar după se poate întâmpla orice. Problema este la noi, noi trebuie să ne schimbăm atitudinea, trebuie să intrăm altfel pe teren”, a spus Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, la finalul meciului cu Farul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și