Închide meniul
Foto

Adriano, petrecere luxoasă alături de un model în ziua în care a împlinit 41 de ani! Fosta soție nu l-a uitat: „Să-mi trimiți actele de divorț, idiotule!”

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 21:02 / Actualizat: 18 februarie 2023, 21:33

Reclamă
Adriano, petrecere luxoasă alături de un model în ziua în care a împlinit 41 de ani! Fosta soție nu l-a uitat: „Să-mi trimiți actele de divorț, idiotule!”

Adriano, petrecere luxoasă alături de un model în ziua în care a împlinit 41 de ani

Adriano și Raquel Bastos / Instagram

Adriano a dat o petrecere luxoasă alături de un model în ziua în care a împlinit 41 de ani. Fostul mare fotbalist brazilian s-a refugiat în brațele unei frumoase roșcate, la doar două luni după ce s-a despărșit de soția sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriano a postat pe conturile sale de socializare mai multe imagini de la petrecerea dată de ziua sa. Brazilianul „a aruncat” 3.000 de euro doar pe sticlele de șampanie. Alături de el, prieteni de-ai săi, dar și un model, Raquel Bastos, au sărbătorit pe iahtul de lux închiriat de fostul atacant.

Adriano, petrecere luxoasă alături de un model în ziua în care a împlinit 41 de ani! Fosta soție nu l-a uitat: „Nu uita să-mi trimiți actele de divorț!”

Micaela Mesquita, fosta soție a lui Adriano, nu l-a uitat pe acesta de ziua sa, dar a ținut să-i transmită un mesaj clar. Furioasă după ce a văzut imaginile cu noua cucerire a brazilianului, Micaela s-a răzbunat trimițându-i un mesaj tranșant.

„Oh, ce frumos…Îți doresc toată fericirea din lume. Adriano, acum trimite-mi actele de divorț. Chiar dacă suntem despărțiți, nu voi uita niciodată ziua de azi. La mulți ani! Ție, ție, idiotule! Îți urez numai bine, chiar dacă te rănește să auzi asta, dar chiar îți doresc tot binele din lume”, i-a transmis fosta soție lui Adriano.

Adriano s-a despărţit de soţia sa la doar 24 de zile după ce s-au căsătorit. Gestul incredibil care a dus la divorţ

Adriano, fostul mare atacant brazilian, s-a despărţit de soţia sa la doar 24 de zile de la căsătorie. Fostul atacant este cel care a produs ruptura.

Reclamă

Adriano a plecat cu nişte prieteni să vadă ,meciul dintre Brazilia şi Elveţia, însă s-a întors după două zile.

Micaela Mesquita (25 de ani), soţia sa, nu a putut să treacă peste această escapadă şi a decis să se despartă de soţul său, chiar dacă au trecut doar 24 de zile de a căsătorie, scriu cei corrieredellosport.it. Adriano şi Micaela urmau să facă şi petrecerea de untă, însă aceasta a fost anulată.

În timp ce era într-o relaţie cu o studentă de la medicină, Adriano se întâlnea şi cu actuala soţie. Adriano își vânduse vila în care locuia, cu 1.3 milioane de euro, și se mutase într-un hotel de lux pentru a se putea întâlni cu ambele femei, fără ca acestea să ştie una de alta. Plătea 12.000 de euro pe lună pentru apartamentul prezidențial și avea grijă ca Micaela să îl viziteze numai când Victoria era în oraşul natal, Itaperuna, aflat la cinci ore şi jumătate distanţă de mers cu maşina.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul s-a retras în 2016, după o carieră uriaşă în care a jucat pentru Flamengo, Inter, Fiorentina, Parma, Sao Paolo, AS Roma, Corinthians, Atletico Paranaense şi Miami United.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
Vezi toate știrile
Citește și