Închide meniul
Foto

Adriano s-a despărţit de soţia sa la doar 24 de zile după ce s-au căsătorit. Gestul incredibil care a dus la divorţ

Reclamă

Publicat: 5 decembrie 2022, 9:50

Adriano s-a despărţit de soţia sa la doar 24 de zile după ce s-au căsătorit. Gestul incredibil care a dus la divorţ

Adriano s-a despărţit de soţie

Profimedia

Adriano, fostul mare atacant brazilian, s-a despărţit de soţia sa la doar 24 de zile de la căsătorie. Fostul atacant este cel care a produs ruptura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriano a plecat cu nişte prieteni să vadă ,meciul dintre Brazilia şi Elveţia, însă s-a întors după două zile.

Adriano s-a despărţit de soţia sa la doar 24 de zile după ce s-au căsătorit

Micaela Mesquita (25 de ani), soţia sa, nu a putut să treacă peste această escapadă şi a decis să se despartă de soţul său, chiar dacă au trecut doar 24 de zile de a căsătorie, scriu cei corrieredellosport.it. Adriano şi Micaela urmau să facă şi petrecerea de untă, însă aceasta a fost anulată.

Adriano, relaţii amoroase complicate

În timp ce era într-o relaţie cu o studentă de la medicină, Adriano se întâlnea şi cu actuala soţie. Adriano își vânduse vila în care locuia, cu 1.3 milioane de euro, și se mutase într-un hotel de lux pentru a se putea întâlni cu ambele femei, fără ca acestea să ştie una de alta. Plătea 12.000 de euro pe lună pentru apartamentul prezidențial și avea grijă ca Micaela să îl viziteze numai când Victoria era în oraşul natal, Itaperuna, aflat la cinci ore şi jumătate distanţă de mers cu maşina.

Brazilianul s-a retras în 2016, după o carieră uriaşă în care a jucat pentru Flamengo, Inter, Fiorentina, Parma, Sao Paolo, AS Roma, Corinthians, Atletico Paranaense şi Miami United.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și