Închide meniul

Manchester City, pas greșit în Premier League! Arsenal a revenit pe primul loc în Anglia, după o victorie entuziasmantă

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 februarie 2023, 19:28

Manchester City, pas greșit în Premier League! Arsenal a revenit pe primul loc în Anglia, după o victorie entuziasmantă

Manchester City, pas greșit în Premier League! Arsenal este din nou lider

Colaj / Profimedia

Manchester City a făcut un pas greșit în Premier League, chiar după victoria din derby-ul cu Arsenal. „Cetățenii” lui Pep Guardiola au obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, pe terenul celor de la Nottingham Forest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De partea cealaltă, rivalii de la Arsenal au trecut de Aston Villa, scor 4-2 și au revenit pe prima poziție în cel mai important campionat de fotbal din lume.

Manchester City, pas greșit în Premier League! Arsenal a revenit pe primul loc în Anglia, după o victorie entuziasmantă

Deși era favorită certă înainte de startul partidei, Manchester City a fost surprinsă de Nottingham Forest. „Cetățenii” lui Pep Guardiola au controlat meciul încă de la început, însă golul a venit abia în minutul 41, printr-un șut superb al lui Bernardo Silva din afara careului.

Campioana Angliei a avut ocazii uriașe și în repriza secundă, însă nici Foden și nici Haaland n-au fost inspirați la finalizare. Ocaziile s-au răzbunat, iar Nottingham Forest a reușit să egaleze în minutul 84 prin Chris Wood.

Erling Haaland și Ilkay Gundogan, dezamăgiți după o ratare / Profimedia
Erling Haaland și Ilkay Gundogan, dezamăgiți după o ratare / Profimedia

Arsenal a avut și ea un meci complicat pe terenul celor de la Aston Villa, însă „tunarii” au reușit să obțină toate cele trei puncte. Formația lui Mikel Arteta a fost condusă de două ori, cu 1-0, respectiv 2-1, dar a reușit să întoarcă scorul pe final de meci. Saka, Zinchenko, Jorginho și Martinelli au readus-o pe Arsenal pe primul loc în Premier League.

Reclamă

Arsenal are 54 de puncte obținute în 23 de meciuri, în timp ce Manchester City are 52 de puncte și un meci în plus.

Jucătorii lui Arsenal, sărbătorind după victoria cu Aston Villa / Profimedia
Jucătorii lui Arsenal, sărbătorind după victoria cu Aston Villa / Profimedia

Gary Neville prevede un scenariu uluitor în Premier League: „Arsenal nu o să câştige campionatul!”

Gary Neville a făcut calculele şi prevede un scenariu uluitor în Premier League. Chiar dacă Arsenal este lider, fostul internaţional englez nu are încredere în „tunarii” lui Mikel Arteta.

Arsenal aşteaptă de 19 ani un nou titlu în campionatul Angliei. Neville nu crede că 2023 va fi anul londonezilor. Se aşteaptă ca Manchester City să îşi apere şi de această dată trofeul.

Reclamă 4 / 0/3

„Arsenal nu o să câştige campionatul. Manchester City va fi campioană şi cred că Manchester United va termina pe locul secund. Ştiu că asta îi va înfuria pe fanii lui Arsenal!

Eu mi-aş dori mai degrabă să câştige Arsenal, decât Manchester City. Ar fi senzaţional pentru Premier League. City a defilat în ultimii cinci ani, excluzând trofeul câştigat de Liverpool. Dacă Arsenal ar câştiga, campionatul ar deveni grozav.

Mi-ar face plăcere ca Manchester United să devină campioană, dar nu cred că se va întâmpla în acest sezon”, a declarat Gary Neville, citat de dailymail.co.uk.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și