Închide meniul

Manchester City, pas greșit în Premier League! Arsenal a revenit pe primul loc în Anglia, după o victorie entuziasmantă

Sebastian Cristian Publicat: 18 februarie 2023, 19:28

Manchester City, pas greșit în Premier League! Arsenal a revenit pe primul loc în Anglia, după o victorie entuziasmantă

Manchester City, pas greșit în Premier League! Arsenal este din nou lider

Colaj / Profimedia

  • Manchester City, pas greșit în Premier League!
  • Arsenal a revenit pe primul loc în Anglia, după o victorie entuziasmantă

Manchester City a făcut un pas greșit în Premier League, chiar după victoria din derby-ul cu Arsenal. „Cetățenii” lui Pep Guardiola au obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, pe terenul celor de la Nottingham Forest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De partea cealaltă, rivalii de la Arsenal au trecut de Aston Villa, scor 4-2 și au revenit pe prima poziție în cel mai important campionat de fotbal din lume.

Manchester City, pas greșit în Premier League! Arsenal a revenit pe primul loc în Anglia, după o victorie entuziasmantă

Deși era favorită certă înainte de startul partidei, Manchester City a fost surprinsă de Nottingham Forest. „Cetățenii” lui Pep Guardiola au controlat meciul încă de la început, însă golul a venit abia în minutul 41, printr-un șut superb al lui Bernardo Silva din afara careului.

Reclamă

Campioana Angliei a avut ocazii uriașe și în repriza secundă, însă nici Foden și nici Haaland n-au fost inspirați la finalizare. Ocaziile s-au răzbunat, iar Nottingham Forest a reușit să egaleze în minutul 84 prin Chris Wood.

Erling Haaland și Ilkay Gundogan, dezamăgiți după o ratare / Profimedia
Erling Haaland și Ilkay Gundogan, dezamăgiți după o ratare / Profimedia

Arsenal a avut și ea un meci complicat pe terenul celor de la Aston Villa, însă „tunarii” au reușit să obțină toate cele trei puncte. Formația lui Mikel Arteta a fost condusă de două ori, cu 1-0, respectiv 2-1, dar a reușit să întoarcă scorul pe final de meci. Saka, Zinchenko, Jorginho și Martinelli au readus-o pe Arsenal pe primul loc în Premier League.

Reclamă

Arsenal are 54 de puncte obținute în 23 de meciuri, în timp ce Manchester City are 52 de puncte și un meci în plus.

Jucătorii lui Arsenal, sărbătorind după victoria cu Aston Villa / Profimedia
Jucătorii lui Arsenal, sărbătorind după victoria cu Aston Villa / Profimedia

Gary Neville prevede un scenariu uluitor în Premier League: „Arsenal nu o să câştige campionatul!”

Gary Neville a făcut calculele şi prevede un scenariu uluitor în Premier League. Chiar dacă Arsenal este lider, fostul internaţional englez nu are încredere în „tunarii” lui Mikel Arteta.

Arsenal aşteaptă de 19 ani un nou titlu în campionatul Angliei. Neville nu crede că 2023 va fi anul londonezilor. Se aşteaptă ca Manchester City să îşi apere şi de această dată trofeul.

Reclamă 4 / 0/3

„Arsenal nu o să câştige campionatul. Manchester City va fi campioană şi cred că Manchester United va termina pe locul secund. Ştiu că asta îi va înfuria pe fanii lui Arsenal!

Eu mi-aş dori mai degrabă să câştige Arsenal, decât Manchester City. Ar fi senzaţional pentru Premier League. City a defilat în ultimii cinci ani, excluzând trofeul câştigat de Liverpool. Dacă Arsenal ar câştiga, campionatul ar deveni grozav.

Mi-ar face plăcere ca Manchester United să devină campioană, dar nu cred că se va întâmpla în acest sezon”, a declarat Gary Neville, citat de dailymail.co.uk.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1
Liga 1 • 22 mart., 10:14
Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1! A început licitaţia pentru golgheterul Rapidului
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Ce îşi doreşte Dan Şucu să facă cu banii, dacă îl vinde pe Albion Rrahmani
Liga 1 • 17 mart., 13:49
Ce îşi doreşte Dan Şucu să facă cu banii, dacă îl vinde pe Albion Rrahmani. Atacantul Rapidului, dorit de Benfica şi Aston Villa