Închide meniul

Dennis Man a revenit pe teren după o lună de accidentare! Ce au scris italienii despre prestația românului și ce notă a primit

Sebastian Cristian Publicat: 18 februarie 2023, 20:09

Reclamă
Dennis Man a revenit pe teren după o lună de accidentare! Ce au scris italienii despre prestația românului și ce notă a primit

Fabio Pecchia a spus că este nevoie de jucători ca Dennis Man

Dennis Man / Profimedia

Dennis Man a revenit pe teren după o lună de accidentare! Internaționalul român a evoluat în meciul pierdut de echipa sa, scor 0-1, împotriva celor de la Ascoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul a fost rezervă, însă antrenorul a apelat la serviciile sale în repriza secundă, dat fiind scorul de pe tabelă. Dennis Man nu a reușit să întoarcă soarta meciului, însă italienii au avut cuvinte de laudă.

Dennis Man a revenit pe teren după o lună de accidentare! Ce au scris italienii despre prestația românului

Meciul a fost unul echilibrat, însă oaspeții au reușit să dea lovitura prin Cedric Gondo, în minutul 62, din penalty. Imediat după acel moment, Dennis Man a fost introdus pe teren în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți în planul ofensiv al celor de la Parma.

Gazdele au alergat după egalare, însă tabela a rămas nemodificată, în ciuda insistențelor lui Dennis Man. Astfel, Parma rămâne doar pe locul 10, cu 34 de puncte.

Italienii de la Tuttomercatoweb i-au oferit nota 6 românului și au avut cuvinte de laudă pentru prestația sa: „A adus vivacitate în atac, dar fără să afecteze rezultatul”, a notat presa din Italia.

Reclamă

Italienii de la Parma, trași la răspundere după ce i-au transferat pe Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Poate avea efectul opus!”

Italienii de la Parma sunt trași la răspundere după transferurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. Fanii sunt nemulțumiți de accidentările suferite de internaționalii români.

Valentin Mihăilă a bifat doar 11 meciuri în actualul sezon, deoarece a suferit o accidentare pe final de an. Și Dennis Man a fost accidentat la startul sezonului, însă fostul mijlocaș de la FCSB a evoluat în 17 meciuri pentru formația sa.

Suporterii Parmei sunt tot mai nemulțumiți de evoluția echipei, care se află pe locul 10 în Serie B. Jurnaliștii de la parmalive.com susțin că accidentările multiple din cadrul lotului sunt posibile din cauza faptului că oficialii au transferat mulți jucători fragili din punct de vedere fizic, așa cum sunt dați exemplu și Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

„Știam deja că Inglese, Charpentier, Man, Mihăilă și Camara, pentru a numi doar câțiva, erau fragili din punct de vedere fizic, iar în acest caz nu se poate vorbi de ghinion când accidentările apar toate în același departament.

Nu există un bun finalizator capabil să valorifice acțiunile produse de echipă, iar asta cred că este clar pentru toată lumea. Și chiar și în acest caz, chiar nu știu cum clubul și conducerea pot ignora problema.

Vrei să prețuiești tinerii? Super, suntem de acord. Dar uneori, încredințarea prea multor responsabilități unor tineri de 18-19-20 de ani poate avea efectul opus”, notează sursa citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric Vezi toate știrile
Citește și