Închide meniul

Dennis Man a revenit pe teren după o lună de accidentare! Ce au scris italienii despre prestația românului și ce notă a primit

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 februarie 2023, 20:09

Dennis Man a revenit pe teren după o lună de accidentare! Ce au scris italienii despre prestația românului și ce notă a primit

Fabio Pecchia a spus că este nevoie de jucători ca Dennis Man

Dennis Man / Profimedia

Dennis Man a revenit pe teren după o lună de accidentare! Internaționalul român a evoluat în meciul pierdut de echipa sa, scor 0-1, împotriva celor de la Ascoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul a fost rezervă, însă antrenorul a apelat la serviciile sale în repriza secundă, dat fiind scorul de pe tabelă. Dennis Man nu a reușit să întoarcă soarta meciului, însă italienii au avut cuvinte de laudă.

Dennis Man a revenit pe teren după o lună de accidentare! Ce au scris italienii despre prestația românului

Meciul a fost unul echilibrat, însă oaspeții au reușit să dea lovitura prin Cedric Gondo, în minutul 62, din penalty. Imediat după acel moment, Dennis Man a fost introdus pe teren în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți în planul ofensiv al celor de la Parma.

Gazdele au alergat după egalare, însă tabela a rămas nemodificată, în ciuda insistențelor lui Dennis Man. Astfel, Parma rămâne doar pe locul 10, cu 34 de puncte.

Italienii de la Tuttomercatoweb i-au oferit nota 6 românului și au avut cuvinte de laudă pentru prestația sa: „A adus vivacitate în atac, dar fără să afecteze rezultatul”, a notat presa din Italia.

Reclamă

Italienii de la Parma, trași la răspundere după ce i-au transferat pe Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Poate avea efectul opus!”

Italienii de la Parma sunt trași la răspundere după transferurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. Fanii sunt nemulțumiți de accidentările suferite de internaționalii români.

Valentin Mihăilă a bifat doar 11 meciuri în actualul sezon, deoarece a suferit o accidentare pe final de an. Și Dennis Man a fost accidentat la startul sezonului, însă fostul mijlocaș de la FCSB a evoluat în 17 meciuri pentru formația sa.

Suporterii Parmei sunt tot mai nemulțumiți de evoluția echipei, care se află pe locul 10 în Serie B. Jurnaliștii de la parmalive.com susțin că accidentările multiple din cadrul lotului sunt posibile din cauza faptului că oficialii au transferat mulți jucători fragili din punct de vedere fizic, așa cum sunt dați exemplu și Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

„Știam deja că Inglese, Charpentier, Man, Mihăilă și Camara, pentru a numi doar câțiva, erau fragili din punct de vedere fizic, iar în acest caz nu se poate vorbi de ghinion când accidentările apar toate în același departament.

Nu există un bun finalizator capabil să valorifice acțiunile produse de echipă, iar asta cred că este clar pentru toată lumea. Și chiar și în acest caz, chiar nu știu cum clubul și conducerea pot ignora problema.

Vrei să prețuiești tinerii? Super, suntem de acord. Dar uneori, încredințarea prea multor responsabilități unor tineri de 18-19-20 de ani poate avea efectul opus”, notează sursa citată mai sus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și