Închide meniul

Iulian Cristea, autogol în FCSB – Universitatea Craiova, în prelungiri!

Cosmin Olteanu Publicat: 19 februarie 2023, 22:04

Reclamă
Iulian Cristea, autogol în FCSB – Universitatea Craiova, în prelungiri!

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea

Iulian Cristea, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Iulian Cristea, autogol în FCSB – Universitatea Craiova, în prelungiri! Fundașul FCSB-ului a trimis mingea în propria poartă, în minutul 90+1 al partidei de pe „Arena Națională”, care contează pentru etapa a 26-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea a fost transferat de FCSB, în februarie 2019, de la Gaz Metan, pentru 150.000 de euro.

Iulian Cristea, autogol în FCSB – Universitatea Craiova, în prelungiri

În minutul 90+1 al partidei FCSB – Universitatea Craiova, la scorul de 1-0 pentru gazde, Iulian Cristea și-a trimis mingea în propria poartă, cu capul, în urma unui corner, stabilind, astfel, scorul final al meciului, 1-1.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 48 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova ocupă locul 5, cu 45 de puncte.

Eugen Neagoe acuză prezența lui Malcom Edjouma pe teren la FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Eugen Neaoe este de părere că Universitatea Craivoa ar fi putut câștiga meciul de pe „Arena Națională”, dacă Malcom Edjouma, marcatorul FCSB-ului, ar fi făzut cartonașul roșu, în etapa trecută.

Reclamă

„Cred că este meritat acest punct. Elvir Koljic așteptam să marcheze. I-am și spus înaintea meciului că mă aștept să marcheze. Își revine ușor, ușor după problemele pe care le-a avut.

Am început meciul foarte prost. Am primit golul nepermis de ușor. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, pentru că au crezut în ei. Știam că suntem mai puternici, că stăm mai bine fizic și îi vom domina pe final.

Cred că am avut foarte multe momente în care noi am controlat jocul. Sunt o echipă reactivă, de asta nu am dorit să intrăm în jocul lor.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă aveam puțin noroc la acel șut al lui Ivan, cred că plecam cu toate cele trei puncte. Îi felicit pe băieți pentru puterea de a crede în ei.

Sunt jucători capabili să joace mult mai bine decât au făcut-o în această seară.

FCSB este o echipă bună, dar și noi avem jucători valoroși. Eu cred în ei și cred că putem face lucruri frumoase împreună.

Am lucrat la fazele fixe foarte mult, dar, din păcate, a intervenit un blocaj la acel corner.

E un jucător care nu trebuia să se afle în teren după etapa trecută. Noi inventăm regulamentul, facem după cum ne taie capul. Săracul Armaș, probabil că nu-l mai cunosc copiii acasă, că s-a dus desfigurat.

Acel fault nu este de roșu, i-am spus: «Ce ești așa disperat să dai roșu?» Asta e realitatea. Puteam să plecăm cu cele trei puncte în aceasta seară, dar nu știu dacă era meritat”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul meciului cu FCSB, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY 23:42 VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League 23:33 Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!” 23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” Vezi toate știrile
Citește și