Închide meniul
Foto

„Ştie ce a făcut şi cum ne-a rănit!” Sarah Dumitrescu, cu lacrimi în ochi, a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2023, 9:45

„Ştie ce a făcut şi cum ne-a rănit!” Sarah Dumitrescu, cu lacrimi în ochi, a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu, despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Captură AS.ro

Sarah Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Cu lacrimi în ochi, fiica cea mică a Anamariei Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf a „rupt” orice legătură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a spus că divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri din viaţa sa. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a recunosuct faptul să a fost „rănită” de decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a se despărţi de mama ei.

Sarah Dumitrescu, cu lacrimi în ochi, a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Nu am mai vorbit. În capul meu, eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi, tu m-ai crescut. Şi el nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi. Nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Cred că dacă vrei să faci asta, bine. Dacă nu, iar bine. Nu am nimic de zis. Am fost foarte dezamăgită.

Ştie ce a făcut, cum ne-a rănit, nu am să-i spun nimic, cred că ştie deja (n.r. – dacă i-ar spune ceva în cazul în care s-ar întâlni cu el)„, a spus Sarah Dumitrescu în esclusivitate pentru AS.ro.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost la un pas de tragedie

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a dezvăluit că a fost la un pas de tragedie. Tânăra în vârstă de 23 de ani a făcut o mărturisire uluitoare şi a anunţat, în premieră, că a făcut un grav accident rutier. Din fericire, Sarah a scăpat nevătămată.

Reclamă

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie, cea cu Tiberiu Dumitrescu, conducea maşina primită sub formă de cadou în momentul în care a absolvit liceul. Bolidul care costă aproximativ 80.000 de euro a fost avariat serios şi nu mai este în posesia fetei agentului de jucători.

Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AntenaSport.

Câţi bani de buzunar le-a oferit Anamaria Prodan fetelor ei

Rebecca și Sarah au avut parte de condiții de senzaţie, mama lor plătind doar pentru studii o sumă uriașă, 50.000 de euro. Mai mult, lunar, cele două fete au primit o sumă cuprinsă ”între 1500 și 3000 de euro”, după cum a recunoscut chiar agentul de jucători, în trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Rebecca surprinde cu fiecare ocazie și conduce numai bolizi de lux. S-a afişat la volanul unui superb Jeep Wrangler Rubicon, care poate ajunge şi până la 100.000 de euro. În aceeași perioadă şi-a etalat și un Maybach în valoare de 200.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și