Închide meniul

Vești bune pentru CFR Cluj! Doi titulari de la Lazio ar putea rata returul din Gruia

Sebastian Cristian Publicat: 22 februarie 2023, 17:06

Reclamă
Vești bune pentru CFR Cluj! Doi titulari de la Lazio ar putea rata returul din Gruia

Vești bune pentru CFR Cluj

CFR - Lazio / Hepta

Vești bune pentru CFR Cluj! Lazio nu știe dacă se va putea baza pe doi fotbaliști de bază în returul din UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Lazio se va juca joi, 23 februarie, de la ora 19:45 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro! Italienii pleacă cu prima șansă, după ce în meciul tur s-au impus, scor 1-0.

Vești bune pentru CFR Cluj! Doi titulari de la Lazio ar putea rata returul din Gruia

Concret, este vorba despre Milinkovic-Savic şi Mattia Zaccagni, doi fotbaliști esențiali în angrenajul lazialilor. Cei doi au fost titulari în meciul tur de pe „Olimpico”, dar au șanse foarte mari să rateze întâlnirea din Gruia.

Ambii au acuzat în această săptămână probleme gastrointestinale și au ratat antrenamentele echipei. Cel mai probabil, nu vor face deplasarea în România, iar Lazio e nevoită să gasească alte soluții.

Italienii nu vor putea miza nici pe Alessio Romagnoli, Ștefan Radu, Pedro sau pe Patric. Primii 3 sunt accidentați, în timp ce fundașul spaniol este suspendat, după cartonașul roșu primit în meciul tur.

Reclamă

Dacă ardelenii vor reuși să întoarcă rezultatul, se vor califica în optimile de finală ale UEFA Conference League.

Record de bilete vândute la CFR Cluj – Lazio! Cristi Balaj: „Am avea o șansă de a trece mai departe!”

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat un record de bilete vândute la meciul cu Lazio, din returul play-off-ului Conference League. Duelul din Gruia se va juca cu „casa închisă”. Partida va avea loc joi, de la ora 19:45, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Cristi Balaj a anunțat că CFR Cluj a vândut toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio. Președintele ardelenilor crede că formația lui Dan Petrescu poate să-i elimine pe italieni doar cu sprijinul fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

“Este sold out! Prin colțuri, doar așa dacă găsim persoane care au cumpărat bilete și încă nu au apucat să le dea. În acest moment avem posibilitatea de a găzdui 16.000 de spectatori din ce am înțeles. Pentru că avem acea tribună suspendată în spatele porții, de la etaj, care nu poate să fie folosită conform normelor. Ea este sigură, doar că normele nu promit.

Doar având spectatorii în spate și dacă se nimerește să avem și una dintre zilele noastre bune, cu ei care dacă ar acuza să zic frigul din România, atunci poate am avea o șansă de a trece. Meciul cu FC Argeș a venit ca o descătușare, am avut spirit.

Chiar dacă am avut înfrângeri la limită în ultimele partide, am avut grijă să fim alături de jucători. Adică nu s-a făcut absolut nicio presiune, i-am încurajat, am avut un spirit bun. Și din partea conducerii către jucători spre staff”, a spus Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Media de spectatori la meciurile CFR-ului de pe teren propriu din acest sezon este 3.000. În ultimul meci dinaintea duelului cu Lazio, CFR a învins-o cu 3-1 pe FC Argeș.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și