Închide meniul

Vești bune pentru CFR Cluj! Doi titulari de la Lazio ar putea rata returul din Gruia

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 februarie 2023, 17:06

Vești bune pentru CFR Cluj! Doi titulari de la Lazio ar putea rata returul din Gruia

Vești bune pentru CFR Cluj

CFR - Lazio / Hepta

Vești bune pentru CFR Cluj! Lazio nu știe dacă se va putea baza pe doi fotbaliști de bază în returul din UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Lazio se va juca joi, 23 februarie, de la ora 19:45 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro! Italienii pleacă cu prima șansă, după ce în meciul tur s-au impus, scor 1-0.

Vești bune pentru CFR Cluj! Doi titulari de la Lazio ar putea rata returul din Gruia

Concret, este vorba despre Milinkovic-Savic şi Mattia Zaccagni, doi fotbaliști esențiali în angrenajul lazialilor. Cei doi au fost titulari în meciul tur de pe „Olimpico”, dar au șanse foarte mari să rateze întâlnirea din Gruia.

Ambii au acuzat în această săptămână probleme gastrointestinale și au ratat antrenamentele echipei. Cel mai probabil, nu vor face deplasarea în România, iar Lazio e nevoită să gasească alte soluții.

Italienii nu vor putea miza nici pe Alessio Romagnoli, Ștefan Radu, Pedro sau pe Patric. Primii 3 sunt accidentați, în timp ce fundașul spaniol este suspendat, după cartonașul roșu primit în meciul tur.

Reclamă

Dacă ardelenii vor reuși să întoarcă rezultatul, se vor califica în optimile de finală ale UEFA Conference League.

Record de bilete vândute la CFR Cluj – Lazio! Cristi Balaj: „Am avea o șansă de a trece mai departe!”

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat un record de bilete vândute la meciul cu Lazio, din returul play-off-ului Conference League. Duelul din Gruia se va juca cu „casa închisă”. Partida va avea loc joi, de la ora 19:45, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Cristi Balaj a anunțat că CFR Cluj a vândut toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio. Președintele ardelenilor crede că formația lui Dan Petrescu poate să-i elimine pe italieni doar cu sprijinul fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

“Este sold out! Prin colțuri, doar așa dacă găsim persoane care au cumpărat bilete și încă nu au apucat să le dea. În acest moment avem posibilitatea de a găzdui 16.000 de spectatori din ce am înțeles. Pentru că avem acea tribună suspendată în spatele porții, de la etaj, care nu poate să fie folosită conform normelor. Ea este sigură, doar că normele nu promit.

Doar având spectatorii în spate și dacă se nimerește să avem și una dintre zilele noastre bune, cu ei care dacă ar acuza să zic frigul din România, atunci poate am avea o șansă de a trece. Meciul cu FC Argeș a venit ca o descătușare, am avut spirit.

Chiar dacă am avut înfrângeri la limită în ultimele partide, am avut grijă să fim alături de jucători. Adică nu s-a făcut absolut nicio presiune, i-am încurajat, am avut un spirit bun. Și din partea conducerii către jucători spre staff”, a spus Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Media de spectatori la meciurile CFR-ului de pe teren propriu din acest sezon este 3.000. În ultimul meci dinaintea duelului cu Lazio, CFR a învins-o cu 3-1 pe FC Argeș.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și