Închide meniul
Foto

Vedetele lui Lazio au ajuns în Gruia! Cum au apărut italienii înaintea meciului cu CFR Cluj

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2023, 19:50

Reclamă
Vedetele lui Lazio au ajuns în Gruia! Cum au apărut italienii înaintea meciului cu CFR Cluj

CFR Cluj – Lazio se va juca joi, 23 februarie, de la ora 19:45 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro! Italienii pleacă cu prima șansă, după ce în meciul tur s-au impus, scor 1-0.

Jucătorii lui Lazio, pe stadionul lui CFR Cluj / as.ro

Vedetele lui Lazio au ajuns în Gruia pentru manșa retur din play-off-ul Conference League împotriva celor de la CFR Cluj. Immobile&Co au inspectat terenul campioanei României înaintea duelului. Echipa lui Dan Petrescu trebuie să întoarcă înfrângerea 0-1 de pe Stadio Olimpico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliștii lui Lazio au luat un prim contact cu terenul lui CFR Cluj. Golgheterul Ciro Immobile a stat în poartă. Cristi Panin, unul dintre oamenii din staff-ul lui Petrescu, a stat de vorbă cu italienii.

Vedetele lui Lazio au ajuns în Gruia înaintea meciului cu CFR Cluj

Lazio nu știe dacă se va putea baza pe doi fotbaliști de bază în returul din Gruia. Concret, este vorba despre Milinkovic-Savic şi Mattia Zaccagni, doi fotbaliști esențiali în angrenajul lazialilor. Cei doi au fost titulari în meciul tur de pe „Olimpico”, dar au șanse foarte mari să rateze întâlnirea de la Cluj.

Ambii au acuzat în această săptămână probleme gastrointestinale și au ratat antrenamentele echipei. Lazio e nevoită să gasească alte soluții.

Italienii nu vor putea miza nici pe Alessio Romagnoli, Ștefan Radu, Pedro sau pe Patric. Primii 3 sunt accidentați, în timp ce fundașul spaniol este suspendat, după cartonașul roșu primit în meciul tur.

Reclamă
Reclamă 4

Mario Camora, înainte de CFR Cluj – Lazio, din Conference League

.Ardelenii au fost criticați de mai multe voci din fotbalul românesc pentru abordarea defensivă din tur. Camora a transmis că nu este interesat de părerile din jur.

„Avem încredere. Vrem cu toţii să ne calificăm, ştim că va fi foarte greu, vom face totul să ne calificăm, avem încredere. Orice rezervă care intră la ei… e jucător de mare valoare, s-a văzut la primul meci. Ştim ce putere are Lazio. Fiecare e liber să zică ce vrea, ei stau acasă şi se uită la meci, pe noi nu ne interesează ce zic alţii.

(N.r. despre primul meci) Noi am simţit o puernică echipă, o echipă care se luptă pentru Champions League, în Serie A. Din păcate am pierdut cu 1-0, nu am fost atenţi. Ne bucurăm că avem doar 1-0, vom lupta până la ultima secundă. Fericiţi nu suntem niciodată când pierdem, dacă era 11 la 11, era un rezultat bun, dar aşa, 10 contra 11, e un rezultat greu de digerat”, a spus Mario Camora, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă

CFR Cluj – Lazio se va juca joi, 23 februarie, de la ora 19:45 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro! Italienii pleacă cu prima șansă, după ce în meciul tur s-au impus, scor 1-0.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și