Închide meniul

Romelu Lukaku, fericit după ce a marcat golul victoriei în Inter – FC Porto 1-0: „Dau totul pentru echipă!”. Ce a spus Simone Inzaghi

Cosmin Cioboată Publicat: 23 februarie 2023, 8:47

Reclamă
Romelu Lukaku, fericit după ce a marcat golul victoriei în Inter – FC Porto 1-0: „Dau totul pentru echipă!. Ce a spus Simone Inzaghi

Romelu Lukaku a marcat în Inter - FC Porto 1-0

Romelu Lukaku a marcat în Inter - FC Porto 1-0 / Profimedia

Romelu Lukaku s-a arătat fericit după ce a marcat golul victoriei în Inter – FC Porto 1-0. Atacantul belgian a dat lovitura în minutul 86 al meciului din manșa tur a optimilor UEFA Champions League. Lukaku a avut un discurs superb la finalul duelului de pe Giuseppe Meazza. Jucătorul de 29 de ani a declarat că întotdeauna este pregătit să dea sută la sută pentru Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lukaku a declanșat nebunia în tribune în minutul 86 al meciului cu FC Porto. Belgianul a fost servit în careu de Barella și a reluat cu capul în bară. Mingea a ricoșat cu noroc tot la el, iar a doua oară n-a mai ratat ținta.

Romelu Lukaku, fericit după ce a marcat golul victoriei în Inter – FC Porto 1-0: „Dau totul pentru echipă!”

Lukaku a finalizat cu un voleu din cădere, pe lângă portarul portughezilor.

A fost golul care a decis meciul de pe Giuseppe Meazza. Inter va porni ca favorită la calificare în manșa retur din Portugalia, de pe 14 martie.

După ce a adus victoria „nerazzurrilor”, Romelu Lukaku s-a arătat bucuros și a anunțat că este dispus să facă orice sacrificiu pe teren, pentru Inter.

Reclamă

În plus, atacantul lui Inter a avut un mesaj special și pentru Barella, omul cu centrarea de la golul belgianului.

„A fost important să câștigăm. Am căutat și al doilea gol. Au fost câteva luni complicate pentru mine, sunt fericit să fiu disponibil echipei pentru a contribui la atingerea obiectivelor. Nu sunt individualist, dau totul pentru Inter.

Sunt mulțumit de victorie, vrem să continuăm așa. Întotdeauna am spus că dacă mă duc la război primul pe care îl iau e Barella. Îi mulțumesc pentru pasa decisivă”, a spus Romelu Lukaku, după Inter – FC Porto 1-0, potrivit tuttomercatoweb.com.

Reclamă 4 / 0/3

Simone Inzaghi, prima reacție după Inter – FC Porto: „Am meritat victoria!”

Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, consideră că elevii săi au meritat victoria în partida câştigată la limită pe teren propriu în faţa formaţiei portugheze FC Porto (1-0), miercuri seara, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

„Plecăm cu un uşor avantaj pe care vom încerca să-l fructificăm în retur. Este foarte important, o victorie frumoasă. Porto este o echipă fizică, foarte puternică, obişnuită să joace astfel de meciuri. Am avut un meci agresiv, hotărât, folosind capul, aşa cum le-am cerut marţi, pentru că Porto este o echipă care se descurcă foarte bine pe contraatac.

În prima repriză, am fi putut construi cu mai multă viteză, dar această victorie cred că este meritată, ţinând cont de ceea ce am arătat pe teren, ştiind evident că lucrurile nu se opresc aici şi că va fi o manşă secundă foarte dificilă.

Cu Sergio Conceicao (n.r. – fostul său coechipier de la Lazio şi actualul antrenor al lui FC Porto) m-am salutat, dar apoi bineînţeles ne-am concentrat fiecare pe echipa sa”, a spus Simone Inzaghi, citat de agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și