Închide meniul

Leipzig – Manchester City 1-1 şi Inter – Porto 1-0! Pep Guardiola s-a încurcat în Germania! Lukaku, erou pe San Siro! Meciurile serii din optimile UEFA Champions League!

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 23:45

Leipzig – Manchester City 1-1 şi Inter – Porto 1-0! Pep Guardiola s-a încurcat în Germania! Lukaku, erou pe San Siro! Meciurile serii din optimile UEFA Champions League!

LIVE TEXT optimi Liga Campionilor: RB Leipzig - Manchester City și Inter - Porto, super-meciurile de azi

RB Leipzig - Manchester City / Profimedia

  • Leipzig – Manchester City 1-1 şi Inter – Porto 0-1
  • Ambele meciuri au fost în format live text, pe AS.ro

Leipzig – Manchester City 1-1 şi Inter – Porto 1-0 au fost meciurile serii din optimile UEFA Champions League, ambele fiind în format live text, pe AS.ro! Trupa lui Pep Guardiola a plecat doar cu o remiză din Germania, şi totul se va decide la returul din Anglia!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, Inter s-a impus la limită în duelul de pe teren propriu. Italienii au jucat în superioritate numerică, şi au câştigat graţie golului lui Romelo Lukaku!

RB Leipzig – Manchester City 1-1 și Inter – Porto 1-0

Final! Leipzig – Manchester City 1-1 şi Inter – Porto 1-0! Totul se va decide în partidele retur, de peste trei săptămâni! Trupa lui Pep Guardiola a scos doar o remiză în Germania!

Reclamă

Min. 86: Inter – Porto 1-0! Romelu Lukaku se află la locul potrivit în momentul potrivit și deschide scorul pentru italieni!

Min. 78: Otavio ia cartonaș roșu! Porto rămâne în 10 oameni în meciul cu Inter.

Reclamă

Min. 70: Leipzig – Manchester City 1-1! Gvardiol a reuşit să egaleze pentru trupa lui Marco Rose! Fundaşul a înscris printr-o lovitură de cap imparabilă, din cornerul executat de Halstenberg!

Min 55: Ocazie mare pentru RB Leipzig în meciul cu Manchester City! Henrichs a șutat pe lângă poartă, singur cu portarul advers.

Min 27: Leipzig – Manchester City 0-1! Ryad Mahrez a deschis scorul pentru formația lui Pep Guardiola cu un șut de la marginea careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min 1: Au început meciurile.

Echipele de start la Inter – Porto:

Inter: Onana – Skriniar, Bastoni, Acerbi – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Brozovic, Dimarco – Lukaku, Martinez
Antrenor: Simone Inzaghi

Porto: Costa – Mario, Pepe, Carmo, Sanusi – Franco, Eustaquio, Grujic, Pepe – Taremi, Namaso
Antrenor: Sergio Conceicao

Echipele de start la Leipzig – Manchester City

Leipzig: Blaswich -Klostermann, Orban, Gvardiol, Halstenberg – Laimer, Schlager – Szoboszlai, Forsberg, Werner – Andre Silva
Antrenor: Marco Rose

Manchester City: Ederson – Walker, Akanji, Dias, Ake – Rodri, Gundogan – Mahrez, Silva, Grealish – Haaland
Antrenor: Pep Guardiola

Reclamă

Leipzig – Manchester City şi Inter – Porto, în optimile UEF Champions League

RB Leipzig și Machester City s-au mai întâlnit în ediția trecută de Champions League. Atunci, trupa lui Pep Guardiola s-a impus cu 6-3 în tur, însă a fost învinsă în retur cu 1-2.

„Cu siguranță e o competiție specială. E fantastică. Mă încântă faptul că suntem aici. E un privilegiu. Nu știu până în ce fază vom ajunge, dar e bine că suntem aici. E greu să treci de faza grupelor.

Nu vreau să pun presiune pe mine. De când am ajuns aici, nu m-am gândit niciodată că trebuie să câștigăm totul. Sau că trebuie să câștig 3-4 Ligi ale Campionilor. În afară de Real Madrid, nimeni nu poate.

În ultimele sezoane am fost aproape să câștigăm, am făcut meciuri foarte bune. Acum trebuie să încercăm din nou.

Dacă mâine mi-aș încheia cariera, aș spune că am fost binecuvântat, având în vedere ce am făcut la Barcelona, Bayern Munchen și la Manchester City. Nu m-am gândit niciodată că voi avea această carieră. Indiferent de ce voi face, în viitor voi da greș. Nimic nu va fi suficient. Așa că încerc să mă bucur și să mă distrez. După această conferință voi mânca, voi bea un vin și mă voi uita la meciuri”, a spus Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, citat de as.com.

În celălalt meci al serii, Inter și Porto se revăd, într-o partidă oficială, după mai bine de 17 ani. Ultima dată, cele două echipe s-au întâlnit în grupele Ligii Campionilor din sezonul 2005/2006. În tur, Porto și-a adjudecat victoria cu scorul de 2-0, în timp ce, în retur, Inter s-a impus cu 2-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu