Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Marian Drăgulescu a dezvăluit ce rentă viageră primeşte după cele 18 medalii de aur câştigate la Mondiale şi Europene

Dan Roșu Publicat: 23 februarie 2023, 9:35 / Actualizat: 23 februarie 2023, 10:54

Reclamă
Marian Drăgulescu a dezvăluit ce rentă viageră primeşte după cele 18 medalii de aur câştigate la Mondiale şi Europene

Marian Drăgulescu a dezvăluit ce rentă viageră primeşte după cele 18 medalii de aur câştigate de Mondiale şi Europene

Marian Drăgulescu, în timpul unui concurs / Profimedia Images

Marian Drăgulescu a anunţat ce rentă viageră primeşte de la statul român după cariera plină de performanţe notabile, la Mondiale şi Europene, unde şi-a trecut în cont nu mai puţin de 18 medalii de aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăgulescu a adunat în carieră 31 de medalii la competiţiile internaţionale cele mai importante, 3 la Jocurile Olimpice, 10 la Campionatele Mondiale şi 18 la Europene. Pentru aceste performanţe, încasează 16.000 de lei, pragul maxim pentru un sportiv.

Marian Drăgulescu a dezvăluit ce rentă viageră primeşte

„Nu se poate spune că din gimnastică strângi o sumă de bani să poţi să stai acasă. Nu sunt o persoană care să stea acasă, mie îmi plac provocările, îmi setez obiective pe care să le ating.

Sunt publice aceste rente viagere. E un mare avantaj pentru noi, că o avem când ne retragem din activitate. Cât eşti în activitate, nu beneficiezi de ea. Sunt anumite criterii pentru acordarea acestei rente viagere.

Ele se acordă pentru cei care sunt campioni mondiali, europeni, iar la Jocurile Olimpice intră toate medaliile, aur, argint, bronz. Fiecare medalie are o cotaţie dintr-un salariu mediu brut pe economie. Există un prag, nu poţi trece de el. Pragul este 16.000 de lei. Îţi asigură un trai cel puţin decent”, a spus Marian Drăgulescu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

Marian Drăgulescu, dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul”

Marian Drăgulescu a făcut o dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul”. Marele campion a spus că prima dată i s-a spus la juniori. Totul vine de la „tenul” său mai închis. Marian Drăgulescu a mai spus că le-a cerut, la un moment dat, prietenilor, să îi mai spună şi pe nume.

Marian Drăgulescu spune că îi place enorm de mult numele său. La un moment dat, şi-a rugat prietenii să nu îi mai spună „Marocanul”.

„De la tenul meu mai închis la culoare. Nu m-am suăpărat pe poreclă, ci pentru că nimeni nu îmi mai spunea pe nume. Mie mi-a plăcut mult Marian. Mi s-a spus la juniori, de la 15-16 ani până la 24 de ani. Prietenilor le-am spus că îmi mai spună pe nume pentru că îmi place foarte mult”, a spus Marian Drăgulescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Drăgulescu a mai vorbit şi despre momentul în care s-a gândit că poate scrie istorie în gimnastică.

„Am început să mă gândesc la gimnastică ca la o carieră când m-am întors de la Campionatul EUROPEAN cu 4 medalii. Şi atunci mi s-au aprins beculeţele. Am început să mă gândesc şi la Mondiale, dar şi la Olimpiadă. Am luat, în 1998, 4 medalii la Campionatul European de juniori. Peste un an am trecut la seniori şi am zis că îi bat pe toţi. Nu am câştigat nimic„, a mai spus Marian Drăgulescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și