Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Marian Drăgulescu, dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul!” Când i s-a spus prima dată şi ce le-a cerut prietenilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2023, 11:20

Marian Drăgulescu, dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul! Când i s-a spus prima dată şi ce le-a cerut prietenilor

Marian Drăgulescu, la AS.ro LIVE

Profimedia

Marian Drăgulescu a făcut o dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul!” Marele campion a spus că prima dată i s-a spus la juniori. Totul vine de la „tenul” său mai închis. Marian Drăgulescu a mai spus că le-a cerut, la un moment dat, prietenilor, să îi mai spună şi pe nume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu spune că îi place enorm de mult numele său. La un moment dat, şi-a rugat prietenii să nu îi mai spună „Marocanul”.

Marian Drăgulescu, dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul!”

„De la tenul meu mai închis la culoare. Nu m-am suăpărat pe poreclă, ci pentru că nimeni nu îmi mai spunea pe nume. Mie mi-a plăcut mult Marian. Mi s-a spus la juniori, de la 15-16 ani până la 24 de ani. Prietenilor le-am spus că îmi mai spună pe nume pentru că îmi place foarte mult”, a spus Marian Drăgulescu la AS.ro LIVE.

Marian Drăgulescu a mai vorbit şi despre momentul în care s-a gândit că poate scrie istorie în gimnastică.

„Am început să mă gândesc la gimnastică ca la o carieră când m-am întors de la Campionatul EUROPEAN cu 4 medalii. Şi atunci mi s-au aprins beculeţele. Am început să mă gândesc şi la Mondiale, dar şi la Olimpiadă.
Am luat, în 1998, 4 medalii la Campionatul European de juniori. Peste un an am trecut la seniori şi am zis că îi bat pe toţi. Nu am câştigat nimic„, a mai spus Marian Drăgulescu.

Reclamă

Marian Drăgulescu, momentul crucial al carierei: ”La 21 de ani am căzut în cap. Am stat șase luni!”

În 2001, după Olimpiada de la Sydney, Marian Drăgulescu suferă o accidentare serioasă. ”Era al treilea meu an de seniorat. Am stat șase luni. Zilnic încercam să revin și nu puteam. M-am speriat, am crezut că totul e în zadar. Un moment extrem de greu”.

La AS.ro LIVE, ”Marocanul” a povestit clipele de cumpănă din 2001, la doar un an de la prima sa Olimpiadă, cea de la Sydney, din 2000, unde a terminat pe locul 6 atât pe echipe, cât și la sol. ”Eram în al treilea meu an de seniorat, când am căzut în cap. Asta la concurs, pentru că la antrenamente mai cădeam, dar acolo ajungeam pe moale, pe saltele. Aici am ratat direct, chiar la <<Săritura Drăgulescu>>

O accidentare destul de gravă, care l-a ținut departe de sală vreme de șase luni. ”Zilnic încercam să revin, nu puteam, nu pricepeam ce se petrece cu mine. A fost o perioadă lungă. Mă gândeam la ce este mai rău, mai ales că aveam doar 21 de ani. Până la urmă, am revenit!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marian Drăgulescu a făcut o dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul!”
  • Marele campion a spus că prima dată i s-a spus la juniori

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și