Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Marian Drăgulescu, dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul!” Când i s-a spus prima dată şi ce le-a cerut prietenilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2023, 11:20

Marian Drăgulescu, dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul! Când i s-a spus prima dată şi ce le-a cerut prietenilor

Marian Drăgulescu, la AS.ro LIVE

Profimedia

Marian Drăgulescu a făcut o dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul!” Marele campion a spus că prima dată i s-a spus la juniori. Totul vine de la „tenul” său mai închis. Marian Drăgulescu a mai spus că le-a cerut, la un moment dat, prietenilor, să îi mai spună şi pe nume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu spune că îi place enorm de mult numele său. La un moment dat, şi-a rugat prietenii să nu îi mai spună „Marocanul”.

Marian Drăgulescu, dezvăluire savuroasă despre porecla „Marocanul!”

„De la tenul meu mai închis la culoare. Nu m-am suăpărat pe poreclă, ci pentru că nimeni nu îmi mai spunea pe nume. Mie mi-a plăcut mult Marian. Mi s-a spus la juniori, de la 15-16 ani până la 24 de ani. Prietenilor le-am spus că îmi mai spună pe nume pentru că îmi place foarte mult”, a spus Marian Drăgulescu la AS.ro LIVE.

Marian Drăgulescu a mai vorbit şi despre momentul în care s-a gândit că poate scrie istorie în gimnastică.

„Am început să mă gândesc la gimnastică ca la o carieră când m-am întors de la Campionatul EUROPEAN cu 4 medalii. Şi atunci mi s-au aprins beculeţele. Am început să mă gândesc şi la Mondiale, dar şi la Olimpiadă.
Am luat, în 1998, 4 medalii la Campionatul European de juniori. Peste un an am trecut la seniori şi am zis că îi bat pe toţi. Nu am câştigat nimic„, a mai spus Marian Drăgulescu.

Reclamă

Marian Drăgulescu, momentul crucial al carierei: ”La 21 de ani am căzut în cap. Am stat șase luni!”

În 2001, după Olimpiada de la Sydney, Marian Drăgulescu suferă o accidentare serioasă. ”Era al treilea meu an de seniorat. Am stat șase luni. Zilnic încercam să revin și nu puteam. M-am speriat, am crezut că totul e în zadar. Un moment extrem de greu”.

La AS.ro LIVE, ”Marocanul” a povestit clipele de cumpănă din 2001, la doar un an de la prima sa Olimpiadă, cea de la Sydney, din 2000, unde a terminat pe locul 6 atât pe echipe, cât și la sol. ”Eram în al treilea meu an de seniorat, când am căzut în cap. Asta la concurs, pentru că la antrenamente mai cădeam, dar acolo ajungeam pe moale, pe saltele. Aici am ratat direct, chiar la <<Săritura Drăgulescu>>

O accidentare destul de gravă, care l-a ținut departe de sală vreme de șase luni. ”Zilnic încercam să revin, nu puteam, nu pricepeam ce se petrece cu mine. A fost o perioadă lungă. Mă gândeam la ce este mai rău, mai ales că aveam doar 21 de ani. Până la urmă, am revenit!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și