Închide meniul
Foto

Cine este Maria, femeia care a fost înşelată 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2023, 13:15

Cine este Maria, femeia care a fost înşelată 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina

Vica Blochina, în timpul unei şedinţe foto / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România este cea cu care a fost înşelată Maria, timp de 16 ani. Soţia lui Victor Piţurcă e căsătorită cu fostul selecţioner de 30 de ani şi cei doi au împreună doi copii, Claudia şi Alexandru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria a împlinit recent 62 de ani şi acceptă faptul că Edan, fiul lui Piţurcă şi al Vicăi Blochina, locuieşte în aceeaşi casă cu ea, în majoritatea timpului.

Cine este Maria, femeia care a fost înşelată 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Din 1995, Piţurcă a avut o relaţie cu Vica Blochina, fostă balerină din Lituania. În toată această perioadă, Maria a avut puţine apariţii şi a ales să rămână alături de fostul atacant al Stelei. Ea nu a participat la emisiuni şi nu a oferit nici interviuri.

Conform click.ro, cu 11 ani în urmă, judecătorii au decis ca Piţurcă să îi plătească pensie alimentară 39.000 de lei pe lună Vicăi Blochina, asta după ce au stabilit că Piţi este tatăl biologic al lui Edan.

Vica Blochina a avut mai multe relaţii în timp ce trăia cu Piţurcă

Vica Blochina a povestit cum a avut mai multe relaţii în cei 16 ani în care a fost împreună cu Victor Piţurcă. Asta chiar dacă fostul selecţioner era căsătorit.

Reclamă

Ca o răzbunare, Vica s-a cuplat cu bărbaţi care ar fi fost mai bogaţi decât Piţurcă. Totuşi, din spusele ei, tot la Piţi s-a întors de fiecare dată. A ţinut însă să povestească totul pentru a-l umili pe Piţi.

„A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum.

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine.

Reclamă 4 / 0/3

Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”, spunea Vica Blochina, în cadrul unui podcast.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și