Închide meniul

Eugen Neagoe nu a trecut peste remiza de la FCSB – Universitatea Craiova: „Noi am controlat jocul!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 februarie 2023, 18:29

Reclamă
Eugen Neagoe nu a trecut peste remiza de la FCSB – Universitatea Craiova: Noi am controlat jocul!”

Eugen Neagoe nu a trecut peste remiza de la FCSB - Universitatea Craiova

Eugen Neagoe / Captură Antena Sport

Eugen Neagoe nu a trecut peste remiza de la FCSB – Universitatea Craiova! Antrenorul oltenilor a vorbit, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari, despre meciul cu FCSB, din etapa trecută, terminat 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 45 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Eugen Neagoe nu a trecut peste remiza de la FCSB – Universitatea Craiova

Deși se afla în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu FC Voluntari, Eugen Neagoe a ținut să puncteze faptul că, în opinia sa, FCSB nu merita să câștige partida din etapa trecută, deși mai multe voci au susținut contrariul.

„Este o atmosferă normală, așa cum cred că trebuie să fie întotdeauna la echipă, chiar dacă au fost două jocuri cu două echipe importante ale campionatului nostru. Evoluția noastră a fost satisfăcătoare, ne doream să câștigăm și la București contra FCSB, însă nu am reușit.

Am reușit doar să scoatem un egal, cred că, dacă eram puțin mai atenți, puteam să revenim cu cele trei puncte de la București. Băieții sunt conștienți de importanța jocului de duminică de la Voluntari, știm că jucăm împotriva unei echipe incomode, grea pe teren propriu.

Reclamă

În ultimul joc, au avut o evoluție bună (n.r. despre FC Voluntari), din păcate, pentru ei, au pierdut, practic și-au marcat singuri două goluri. Mi-aș dori ca duminică să practicăm noi un joc mai bun, mai spectaculos decât ultimul joc în compania FCSB-ului și cu siguranță vor veni și cele trei puncte.

Chiar dacă sunt în criză, FC Voluntari are jucători valoroși, cu o experiență foarte mare. Nu întâmplător s-au calificat în play-off-ul din anul trecut, știți foarte bine că au avut un parcurs bun și în Cupa României. Este o echipă grea, au pierdut și ultimul joc acasă cu FCSB la 2-1, CFR a câștigat la Voluntari cu un autogol

Trebuie să fim foarte atenți, pregătim jocul foarte bine și jucătorii sunt realiști, știu că nu va fi ușor deloc, dar trebuie să ne întoarcem cu cele trei puncte. Am văzut comentariile după joc, am jucat împotriva FCSB, echipă care practică un joc frumos, acasă sunt o echipă foarte grea.

Reclamă 4 / 0/3

Am reușit să avem 63% posesie, au avut mai multe șuturi pe poartă, dar am văzut comentarii că FCSB merita să câștige. Am revăzut jocul de două ori și lucrurile nu au stat așa, chiar dacă nu am făcut un joc foarte bun. Am început jocul rău, am primit acel gol în minutul unu.

După aceea au fost foarte multe momente când noi am controlat jocul și am dat ritmul, iar FCSB a jucat doar pe contraatac. Ne-au așteptat și, în momentul când recuperează, este o echipă periculoasă, ne-au creat ceva probleme. În rest, noi am fost echipa care a controlat jocul.

Am avut o posesie mai bună, ne-am creat situații de gol, dar am văzut că nu s-a discutat despre ocaziile lui Ivan și Markovic în prima repriză. Nu mai spun că în repriza a doua am avut Rivaldinho în cinci metri, Markovic a dat peste poartă cu capul și ocazia lui Koljic”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

Eugen Neagoe îl contrazice pe Victor Pițurcă

În plus, antrenorul oltenilor l-a contrazis pe Victor Pițurcă, care a declarat că patru echipe se vor lupta, în acest sezon, la titlul de campioană.

„Îmi doresc ca 90 de minute să jucăm, așa cum am jucat mai bine în repriza a doua în majoritatea jocurilor. Băieții sunt conștienți că pot să ducă și 100 de minute, fizic stau foarte bine. Am terminat jocul și nu am avut probleme, chiar puteam să marcăm al doilea gol în prelungiri.

Mai sunt patru etape și ar fi mulțumitor dacă am acumula 12 puncte, ar fi satisfăctor. Nu am nicio preferință, echipa care va ajunge pe locul șase își va merita locul. Am vorbit chiar și după meciul cu FCSB, dar este părerea domnului Pițurcă, dacă spune că patru echipe se vor bate la campionat.

Toate cele șase echipe care vor fi în play-off sunt echipe bune ale campionatului nostru și se poate întâmpla orice. Au mai fost situații în care o echipă a intrat pe locul doi și a coborât pe patru sau locul patru să ajungă în vârf dacă are o serie bună”, a mai spus Eugen Neagoe.

Reclamă

Partida FC Voluntari – Universitatea Craiova este programată duminică, de la ora 17:45.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și