Închide meniul

Victor Pițurcă a numit echipa cu cel mai bun lot din Liga 1: „Poate să câștige acest campionat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 12:26

Victor Pițurcă a numit echipa cu cel mai bun lot din Liga 1: Poate să câștige acest campionat!”

Victor Pițurcă a numit echipa cu cel mai bun lot din Liga 1

Victor Pițurcă / Captură Antena Sport

Victor Pițurcă, fostul selecționer al naționalei României, a numit echipa cu cel mai bun lot din Liga 1. În prezent, clasamentul Ligii 1 este condus de Farul Constanța, cu 55 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dată, Victor Pițurcă a antrenat-o pe Universitatea Craiova, în perioada septembrie 2019 – ianuarie 2020.

Victor Pițurcă a numit echipa cu cel mai bun lot din Liga 1

Victor Pițurcă este de părere că FCSB deține cel mai bun lot de jucători din Liga 1. Însă, acesta atrage atenția la faptul că, în actualul sezon, patru echipe se luptă la câștigarea titlului de campioană: Farul, FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

„Cred că FCSB e în continuare în lupta la titlu, chiar și Craiova. Nu e diferență mare ca valoare. Eu cred că FCSB ar avea cel mai bun lot.

O echipă care joacă la un nivel bun poate să învingă orice echipă din campionatul nostru. Eu cred că bătălia se va duce în patru: Farul Constanța, Clujul, FCSB și Craiova. Oricare dintre aceste echipe, dacă prinde un culoar bun și câștigă meci de meci, poate să câștige acest campionat”, a declarat Victor Pițurcă, pentru sport.ro.

Reclamă

FCSB, remiză cu Universitatea Craiova

În ultima etapă de campionat, FCSB a scăpat printre degete o victorie cu Universitatea Craiova, după ce, la scorul de 1-0 pentru roș-albaștri, în prelungiri, Iulian Cristea a deviat mingea în propria poartă, stabilind, astfel, scorul final, 1-1.

„Un punct obținut in extremis de Craiova, care a crezut până în ultima clipă. Bine, a venit și pe o greșeală de portar, dar cred că FCSB a dominat partida și putea să câștige. După aspectul jocului, da (n.r. FCSB merita să câștige). Dar, repet, Craiova a revenit, iar acest lucru i se datorează, în mare parte, și lui Neagoe pentru schimbările pe care le-a făcut. Aici s-a văzut și experiența antrenorului. Jocul greșeala așteaptă. Ambele goluri au venit pe greșeli individuale, primul dintr-o fază fixă, al doilea tot la fel.

Cei de la FCSB nu știu să gestioneze, deocamdată, finalurile de meci. Nu este prima dată când se întâmplă să piardă puncte importante pe final de joc, când controlează jocul. Aici cred că ține foarte mult de bancă, de experiența antrenorului. (n.r. Deci, aici, credeți că Mihai Pintilii este vinovat) N-are de ce să fie vinovat Pintilii, că nu el e antrenor. De data aceasta, n-a fost inspirat antrenorul.

Reclamă 4 / 0/3

Malcom Edjouma, foarte bine, nu numai golurile. Evoluția este una care, din punctul meu de vedere, îl face cel mai bun jucător din Liga 1.

N-avea ce să caute acolo, trebuia să stea în poartă (n.r. Ștefan Târnovanu). N-a fost nici o centrare foarte înaltă, ca să poți să ieși. Trebuia să-i lase pe fundașii lui centrali, că era acolo un buchet de jucători. Dacă stătea în poartă, mingea îi venea în brațe, era foarte simplu.

Cred că vor fi trei echipe care se vor bate la campionat. Mă refer la Farul, CFR și FCSB. Favorită, în momentul de față, este Farul. Are jocul cel mai constant și cel mai bun dintre toate”, a spus Florin Prunea, despre partida FCSB – Universitatea Craiova, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și