Închide meniul

Andrei Burcă, reacție „acidă” după CFR Cluj – Lazio 0-0: „Le-am oferit prea mult respect! Trebuia să fim mai curajoși în tur!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 februarie 2023, 22:15

Reclamă
Andrei Burcă, reacție acidă” după CFR Cluj – Lazio 0-0: Le-am oferit prea mult respect! Trebuia să fim mai curajoși în tur!”

Andrei Burcă, fericit după Petrolul - CFR Cluj 2-5

Andrei Burcă / Profimedia

Andrei Burcă a avut o reacție „acidă” după CFR Cluj – Lazio 0-0! Stoperul campioanei României consideră că CFR Cluj ar fi putut realiza mai multe în partida tur, pe care Lazio a câștigat-o cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Ciro Immobile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă a fost transferat de CFR Cluj, în vara lui 2019, de la FC Botoșani, pentru 200.000 de euro.

Andrei Burcă, reacție „acidă” după CFR Cluj – Lazio 0-0

Andrei Burcă este de părere că CFR Cluj a respectat-o prea mult pe Lazio și că ar fi putut face mai multe în meciul tur.

„Nu știu ce să zic, poate, pentru că trebuia să fim mai curajoși în tur. Le-am oferit prea mult respect. Consider că azi am făcut o partidă bună, am avut ocaziile mai mari. Nu am reușit să le fructificăm. 

Ne este ciudă, pentru că simțeam că putem mai mult, dar în același timp țin să felicit băieții. Am făcut o dublă excelentă. Ei se bat la Champions League în Italia. Cred că am ieșit cu capul sus din Europa la fel ca acum patru ani cu Sevilla.

Reclamă

Ne este ciudă pentru acea nesincronizare la faza fixă. În rest, nu știu dacă au avut ocazii prea mari nici pe Olimpico. Consideram că putem întoarce 1-0. Chiar și în 10 oameni am alergat toți, ne-am dăruit pe teren. Nu a fost seara noastră.

Acum suntem focusați doar pe campionat. Trebuie să fim conștienți că nu a fost o perioadă tocmai bună acolo, pentru că am avut câteva înfrângeri la rând. Dar cu această determinare, ne revenim și trebuie să luăm campionatul”, a declarat Andrei Burcă, pentru sport,ro.

Ilie Dumitrescu, cuvinte de laudă pentru campioana României după CFR Cluj – Lazio 0-0

Ilie Dumitrescu (54 de ani) a apreciat jocul practicat de CFR Cluj. Totodată, acesta a punctat faptul că, în mod surprinzător, formația ardeleană a rămas agresivă, chiar și după eliminarea lui Muhar.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a evitat jocul acesta direct. Pe mingea a doua am fost foarte atenți. Noi puteam să fructificăm momentele astea bune de joc.

Krasniqi nu a interpretat rău faza. Dar, în momentul în care eviți adversarul și nu-ți pui mingea pe piciorul bun…

Am avut o prezență foarte bună în terenul adversarului. A fost o reacție foarte bună a lui Sarri, îl scoate pe Alberto și îl bagă pe Cataldi. A fost o mutare inteligentă.

După eliminarea lui Muhar, jocul a intrat în zona aceea în care nu prea mai aveam mari speranțe. Dar și in inferioritate, am avut o situație foarte bună la Yeboah”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu a început să-l aplaude pe arbitru, în timpul CFR Cluj – Lazio

În minutul 37 al partidei din „Gruia”, Ciro Immobile (33 de ani) a simulat un fault în careul campioanei României. Însă, „centralul” Felix Zwayer nu s-a lăsat păcălit și i-a arătat cartonașul galben starului italian. Decizia arbitrului neamț l-a mulțumit pe Dan Petrescu (55 de ani), care a început să-l aplaude.

Ciro Immobile este jucătorul celor de la Lazio din vara lui 2016, când a fost transferat de la Sevilla, pentru 9,45 milioane de euro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și