Închide meniul

Andrei Burcă, reacție „acidă” după CFR Cluj – Lazio 0-0: „Le-am oferit prea mult respect! Trebuia să fim mai curajoși în tur!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 februarie 2023, 22:15

Andrei Burcă, reacție acidă” după CFR Cluj – Lazio 0-0: Le-am oferit prea mult respect! Trebuia să fim mai curajoși în tur!”

Andrei Burcă, fericit după Petrolul - CFR Cluj 2-5

Andrei Burcă / Profimedia

Andrei Burcă a avut o reacție „acidă” după CFR Cluj – Lazio 0-0! Stoperul campioanei României consideră că CFR Cluj ar fi putut realiza mai multe în partida tur, pe care Lazio a câștigat-o cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Ciro Immobile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă a fost transferat de CFR Cluj, în vara lui 2019, de la FC Botoșani, pentru 200.000 de euro.

Andrei Burcă, reacție „acidă” după CFR Cluj – Lazio 0-0

Andrei Burcă este de părere că CFR Cluj a respectat-o prea mult pe Lazio și că ar fi putut face mai multe în meciul tur.

„Nu știu ce să zic, poate, pentru că trebuia să fim mai curajoși în tur. Le-am oferit prea mult respect. Consider că azi am făcut o partidă bună, am avut ocaziile mai mari. Nu am reușit să le fructificăm. 

Ne este ciudă, pentru că simțeam că putem mai mult, dar în același timp țin să felicit băieții. Am făcut o dublă excelentă. Ei se bat la Champions League în Italia. Cred că am ieșit cu capul sus din Europa la fel ca acum patru ani cu Sevilla.

Reclamă

Ne este ciudă pentru acea nesincronizare la faza fixă. În rest, nu știu dacă au avut ocazii prea mari nici pe Olimpico. Consideram că putem întoarce 1-0. Chiar și în 10 oameni am alergat toți, ne-am dăruit pe teren. Nu a fost seara noastră.

Acum suntem focusați doar pe campionat. Trebuie să fim conștienți că nu a fost o perioadă tocmai bună acolo, pentru că am avut câteva înfrângeri la rând. Dar cu această determinare, ne revenim și trebuie să luăm campionatul”, a declarat Andrei Burcă, pentru sport,ro.

Ilie Dumitrescu, cuvinte de laudă pentru campioana României după CFR Cluj – Lazio 0-0

Ilie Dumitrescu (54 de ani) a apreciat jocul practicat de CFR Cluj. Totodată, acesta a punctat faptul că, în mod surprinzător, formația ardeleană a rămas agresivă, chiar și după eliminarea lui Muhar.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a evitat jocul acesta direct. Pe mingea a doua am fost foarte atenți. Noi puteam să fructificăm momentele astea bune de joc.

Krasniqi nu a interpretat rău faza. Dar, în momentul în care eviți adversarul și nu-ți pui mingea pe piciorul bun…

Am avut o prezență foarte bună în terenul adversarului. A fost o reacție foarte bună a lui Sarri, îl scoate pe Alberto și îl bagă pe Cataldi. A fost o mutare inteligentă.

După eliminarea lui Muhar, jocul a intrat în zona aceea în care nu prea mai aveam mari speranțe. Dar și in inferioritate, am avut o situație foarte bună la Yeboah”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu a început să-l aplaude pe arbitru, în timpul CFR Cluj – Lazio

În minutul 37 al partidei din „Gruia”, Ciro Immobile (33 de ani) a simulat un fault în careul campioanei României. Însă, „centralul” Felix Zwayer nu s-a lăsat păcălit și i-a arătat cartonașul galben starului italian. Decizia arbitrului neamț l-a mulțumit pe Dan Petrescu (55 de ani), care a început să-l aplaude.

Ciro Immobile este jucătorul celor de la Lazio din vara lui 2016, când a fost transferat de la Sevilla, pentru 9,45 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
  • Andrei Burcă, reacție „acidă” după CFR Cluj – Lazio 0-0
  • 29 de ani are Andrei Burcă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și