Închide meniul

UTA Arad – Farul 0-1. Echipa lui Gică Hagi continuă cursa la titlu! S-a distanțat la cinci puncte de CFR Cluj

Sebastian Cristian Publicat: 24 februarie 2023, 22:20 / Actualizat: 19 iulie 2023, 19:57

Reclamă
UTA Arad – Farul 0-1. Echipa lui Gică Hagi continuă cursa la titlu! S-a distanțat la cinci puncte de CFR Cluj

Farul - Voluntari, LIVE TEXT

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci / Hepta

UTA Arad – Farul 0-1. Echipa lui Gică Hagi a făcut un pas uriaș în lupta la titlu. Grație victoriei de la Arad, s-a distanțat la 5 puncte de CFR Cluj și la 10 lungimi de FCSB. Puștiul Adrian Mazilu a fost eroul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Introdus în teren în minutul 56, Mazilu a înscris doar patru minute mai târziu. A luat mingea de la centrul terenului, în flancul drept, și a accelerat spre poartă în stilul lui Lionel Messi. L-a depășit cu ușurință pe Alexandru Benga și a finalizat acțiunea cu un șut cu stângul, la firul ierbii, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului advers.

Farul Constanța conduce actualmente clasamentul cu 58 de puncte. CFR Cluj a rămas la 5 lungimi în spate, dar are un meci mai puțin disputat. La fel și FCSB, ultima echipă de pe podium, care e la 10 puncte în urma formației lui Gică Hagi.

UTA Arad – Farul 0-1

Min 90: Final de meci! Farul s-a impus cu 1-0.

Min 60: GOOOL Farul! Adrian Mazilu a pornit o acțiune de la jumătatea terenului și a finalizat cu un șut pe jos, la colțul lung.

Reclamă

Min 56: Nedelcu a făcut un fault tactic inteligent asupra lui Rareș Pop, care pornise pe un atac periculos al celor de la UTA.

Min. 45: Pauză la Arad! Repriză fără goluri în meciul serii din Liga 1.

Min. 37: Şansă de gol pentru Grameni! Execuţia din unghi a mijlocaşului de 20 de ani a fost respinsă cu greu de Balauru. A fost primul şut pe spaţiul porţii adverse a jucătorilor Farului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 5: Ocazie importantă a gazdelor. Roger a scăpat singur cu Aioani, dar portarul Farului a intervenit şi a scos cu piciorul şutul brazilianului

Min. 1: A început meciul de la Arad.

UTA: D. Balauru – R. Benzar, Chindriș, Benga, Abeid – P. Anton, Batha, Ubbink – Roger, Miloseic, R. Pop
Rezerve: Kucher – Vukcevic, Barbosa, Erico da Silva, Cascini, Otele, Postolachi, Pașcalău, Hoxallari
Antrenor: Laszlo Balint

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Borza – Artean, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, E. Sali
Rezerve: Buzbuchi – Baravykas, Ad. Mazilu, Grobry, V. Morar, Mateus Santos, Casap, Boli, Kiki
Antrenor: Gică Hagi

Știrea inițială

Constănțenii sunt considerați favoriți înainte de meci, însă partida se anunță extrem de echilibrată. Arădenii se află pe penultimul loc în Liga 1 și au nevoie disperată de puncte.

Gică Hagi l-a scos din lot pe Tudor Băluță, înainte de UTA Arad – Farul: “L-am lăsat acasă!”

Gică Hagi l-a scos din lot pe Tudor Băluță, înainte de UTA Arad – Farul. Liderul din Liga 1 va juca pe terenul arădenilor vineri, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 27. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Înaintea partidei cu UTA, Gică Hagi a anunțat ultimele decizii luate la nivelul lotului de la Farul. “Regele” a precizat că Tudor Băluță a fost scos din lot pentru duelul de la Arad.

Reclamă

Gică Hagi nu s-a ascuns și a dezvăluit câteva dintre mutările pregătite pentru meciul cu UTA Arad. Managerul liderului din Liga 1 a explicat de ce a ales să-l lase în afara lotului pe Tudor Băluță.

Băluță s-a obișnuit să fie titular la Farul. Mijlocașul de 23 de ani a adunat 23 de meciuri în actualul sezon din Liga 1, reușind să înscrie două goluri și să ofere două assist-uri.

Hagi nu va miza însă pe serviciile sale și la partida cu UTA Arad, de vineri seară.

“Pe Băluță l-am lăsat acasă. El vine după o perioadă foarte grea, cu meciuri foarte multe. Am considerat că avem jucători pe postul lui cu care să-l înlocuim foarte bine. Are și cartonaș galben, așa că l-am lăsat acasă.

Începe o săptămână foarte grea, cu 3 meciuri. Două deplasări foarte lungi și un meci acasă foarte puternic cu un adversar foarte bun. Dar în rest toți jucătorii sunt cu noi, chiar dacă avem foarte multe cartonașe galbene, trebuie să ne adaptăm. Sperăm să facem un meci foarte bun”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 15:15 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și