Închide meniul

Colet macabru primit de un club din Serie A! Ce se putea afla în el

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 19:56

Reclamă
Colet macabru primit de un club din Serie A! Ce se putea afla în el

Colet macabru primit de un club din Serie A

Coletul primit de Sampdoria / Fotomac

Colet macabru primit de un club din Serie A! Sâmbătă, la sediul clubului Sampdoria, a ajuns un colet macabru. În interiorul pachetului, oficialii formației din Serie A au găsit un cap de porc, dar și un mesaj de amenințare atașat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Sampdoria se află pe locul 19 din Serie A, cu 11 puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Colet macabru primit de un club din Serie A

Potrivit bbc.com, sâmbătă, la sediul clubului Sampdoria, a ajuns un colet în care se afla un cap de porc. Ba mai mult, pe colet scria: „Următoarele capete vor fi ale voastre”. Mesajul de amenințare îi are în vizor pe fostului preşedinte al clubului, Massimo Ferrero, şi actualului vicepreşedinte, Antonio Romei.

Sursa citată mai notează că oficialii de la Sampdoria au alertat imediat poliția.

Reclamă

Recent, clubul italian a mai primit, la sediu, mesaje de amenințare, dar și un glonț.

Sampdoria este fostul club al lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin, actualul fundaș al celor de la Genoa, a evoluat, recent, în tricoul Sampdoriei. Acesta a jucat, pentru formația din Serie A, timp de cinci luni, în perioada august 2021 – ianuarie 2022.

Recent, între Edi Iordănescu, selecținerul naționalei României, și cunoscutul impresar, Florin Manea, s-a iscat un scandal de la distanță, pe tema faptului că Radu Drăgușin nu este convocat la națională.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte mulți impresari care au jucători care și-ar dori să fie în loturile echipei naționale. Pentru selecționer nu e ușor. Și eu îl admir pe Drăgușin, e un jucător foarte bun. Eu cred că va face pasul la echipa națională și va și juca, va deveni om de bază. Dar deocamdată, făcând o comparație între el și Adi Rus, deocamdată Adi Rus are o experiență mai mare, are mai multe jocuri în picioare. 

El îl cunosc foarte bine pe Drăgușin, chiar vă spun că e un jucător foarte bun, dar încă mai are de lucrat la rapiditate, la reacție. Dar e un jucător tânăr care se poate dezvolta foarte bine. La echipa națională, chiar dacă tu joci la un nivel mai ridicat decât un alt coleg, dar acel coleg poate avea o experiență mult mai mare la echipa națională și poate fi mult mai util. Eu sunt sigur că și Edi Iordănescu îl apreciază pe Drăgușin și e în vederile lui. Dar nu ar trebui să ajungem la asemenea dispute. Edi are o mare responsabilitate, și-a asumat acest lucru”, spunea Adrian Iencsi, recent, despre posibilitatea ca Radu Drăgușin să ajungă la echipa națională, pentru sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și