Închide meniul

Colet macabru primit de un club din Serie A! Ce se putea afla în el

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 19:56

Colet macabru primit de un club din Serie A! Ce se putea afla în el

Colet macabru primit de un club din Serie A

Coletul primit de Sampdoria / Fotomac

Colet macabru primit de un club din Serie A! Sâmbătă, la sediul clubului Sampdoria, a ajuns un colet macabru. În interiorul pachetului, oficialii formației din Serie A au găsit un cap de porc, dar și un mesaj de amenințare atașat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Sampdoria se află pe locul 19 din Serie A, cu 11 puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Colet macabru primit de un club din Serie A

Potrivit bbc.com, sâmbătă, la sediul clubului Sampdoria, a ajuns un colet în care se afla un cap de porc. Ba mai mult, pe colet scria: „Următoarele capete vor fi ale voastre”. Mesajul de amenințare îi are în vizor pe fostului preşedinte al clubului, Massimo Ferrero, şi actualului vicepreşedinte, Antonio Romei.

Sursa citată mai notează că oficialii de la Sampdoria au alertat imediat poliția.

Reclamă

Recent, clubul italian a mai primit, la sediu, mesaje de amenințare, dar și un glonț.

Sampdoria este fostul club al lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin, actualul fundaș al celor de la Genoa, a evoluat, recent, în tricoul Sampdoriei. Acesta a jucat, pentru formația din Serie A, timp de cinci luni, în perioada august 2021 – ianuarie 2022.

Recent, între Edi Iordănescu, selecținerul naționalei României, și cunoscutul impresar, Florin Manea, s-a iscat un scandal de la distanță, pe tema faptului că Radu Drăgușin nu este convocat la națională.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte mulți impresari care au jucători care și-ar dori să fie în loturile echipei naționale. Pentru selecționer nu e ușor. Și eu îl admir pe Drăgușin, e un jucător foarte bun. Eu cred că va face pasul la echipa națională și va și juca, va deveni om de bază. Dar deocamdată, făcând o comparație între el și Adi Rus, deocamdată Adi Rus are o experiență mai mare, are mai multe jocuri în picioare. 

El îl cunosc foarte bine pe Drăgușin, chiar vă spun că e un jucător foarte bun, dar încă mai are de lucrat la rapiditate, la reacție. Dar e un jucător tânăr care se poate dezvolta foarte bine. La echipa națională, chiar dacă tu joci la un nivel mai ridicat decât un alt coleg, dar acel coleg poate avea o experiență mult mai mare la echipa națională și poate fi mult mai util. Eu sunt sigur că și Edi Iordănescu îl apreciază pe Drăgușin și e în vederile lui. Dar nu ar trebui să ajungem la asemenea dispute. Edi are o mare responsabilitate, și-a asumat acest lucru”, spunea Adrian Iencsi, recent, despre posibilitatea ca Radu Drăgușin să ajungă la echipa națională, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Colet macabru primit de un club din Serie A
  • 19 este locul ocupat de Sampdoria în Serie A

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și