Închide meniul

Andrei Ciobanu, acuzat că e ”dolofan”, după ce s-a ”rupt” în minutul 8 al meciului Rapid – Chindia 2-0. ”Are probleme cu greutatea. L-am văzut la ultimul meci”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 februarie 2023, 8:51

Andrei Ciobanu a fost acuzat de Viorel Moldovan că e ”dolofan”, după Rapid – Chindia 2-0. Aceasta fiind una dintre cauzele în urma cărora jucătorul Rapidului a părăsit terenul de joc după numai 8 minute, în duelul de pe Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciobanu a ieșit de pe gazon cu lacrimi în ochi și e suspect de o ruptură musculară, care l-ar putea ține departe de teren în următoarele două luni. Florin Răducioiu consideră și el că mijlocașul de 25 de ani nu s-a încălzit bine înaintea partidei.

Andrei Ciobanu, acuzat că e ”dolofan”, după ce s-a ”rupt” în minutul 8 al meciului Rapid – Chindia 2-0

”Se vede lipsă de continuitate. Ciobanu are și probleme cu greutatea. L-am văzut la ultimul meci în Giulești, 1-2 cu FCU Craiova. L-am văzut, e dolofan. S-a rupt, a făcut întindere. E consecința faptului că nu joacă constant.

Este minutul 8 când e schimbat. E debutul jocului. Înseamnă că nu s-a încălzit bine. Pe fond de oboseală nu faci întinderea asta așa repede, e clar că nu s-a încălzit bine”, a spus Moldovan, citat de orangersport.ro.

”Îmi pare rău pentru Ciobanu. A fost titular, sigur voia să facă ceva pentru echipă, să joace. Eu îl cunosc pe puști. Are dreptate Vio, probabil că nu s-a încălzit bine. Dacă e ruptură, va sta cel puțin două luni”, a completat și Florin Răducioiu.

Reclamă

Andrei Ciobanu, ghinion teribil în Rapid – Chindia

Mijlocașul giuleștenilor s-a accidentat, după ce a alunecat în timpul executării unui corner. Fotbalistul, în vârstă de 25 de ani, a fost înlocuit de Xian Emmers, în minutul 9.

Andrei Ciobanu a fost transferat de Rapid, în vara anului trecut, de la Farul Constanța, pentru 100.000 de euro.

Rapid – Chindia Târgoviște 2-0

Giuleștenii au reușit să se impună împotriva formației conduse de Toni Petrea. Grație acestui succes, elevii lui Adrian Mutu revin pe podium în Liga 1, cel puțin până la meciul celor de la FCSB cu FC Argeș.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid are acum 49 de puncte obținute în 27 de meciuri. Diferența față de liderul Farul rămâne una importantă: 9 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și