Închide meniul

Revenire senzaţională la FCSB! Gigi Becali are, în sfârşit, motive de bucurie

Dan Roșu Publicat: 26 februarie 2023, 12:57

Reclamă
Revenire senzaţională la FCSB! Gigi Becali are, în sfârşit, motive de bucurie

Gabi Tamaș, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Revenire senzaţională în lotul celor de la FCSB, chiar înaintea meciului cu FC Argeş, ce se va disputa duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Gigi Becali a aşteptat revenirea lui Ovidiu Popescu jumătate de an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Popescu va face parte din lotul lui Leo Strizu şi Mihai Pintilii, pentru duelul din Trivale. „Lampard” poate juca la închidere, dar şi în banda dreaptă, astfel că revenirea lui reprezintă un pericol pentru Deian Sorescu, titularul postului de fundaş dreapta.

Revenire senzaţională la FCSB

Accidentarea lui Octavian Popescu a venit în august 2022, la un meci dintre FCSB cu Mioveni. Jucătorul de 28 de ani cotat la 650.000 de euro a fost nevoit să se opereze la genunchi.

Popescu îşi anunţa revenirea la începutul lunii. După o lungă recuperare, Ovidiu Popescu şi-a anunţat fanii de pe contul de Instagram că e gata să joace din nou. A avut nevoie de mai bine de 6 luni de pauză. „Ovidiu Popescu revine pe teren”, a fost mesajul apărut pe reţelele sociale.

A fost un coşmar cu repetiţie pentru jucătorul roş-albaştrilor. Popescu a mai suferit o accidentare similară în urmă cu trei sezoane, iar atunci a „stat pe bară” timp de 9 luni.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali: Vine Ovidiu Popescu ca să pot să țin rezultat

În startul sezonului, acesta era titular pe postul de fundaş dreapta. Deian Sorescu şi Vali Creţu s-au duelat pentru un loc în primul 11, în acest an, pe acest post. Totuşi, Becali s-ar putea să-l folosească în linia de mijloc.

„Echipa care este acum, dacă vine Ovidiu Popescu ca să pot să țin rezultat pentru că folosindu-l pe Oaidă nu poți. Oaidă face ceva. El nu mai e mijlocaș, el este vârf împins, stă prin față pe acolo. Aleargă de besmetic. Vine Ovidiu Popescu să țin de un rezultat avantajos”, a spus Becali, cu puţine zile în urmă.

Decizia luată de Gigi Becali, înainte de FC Argeș – FCSB

Decizia luată de Gigi Becali, înainte de FC Argeș – FCSB (20:30, LIVE TEXT pe AS.ro) are legătură cu suspendările lui Andrei Cordea și David Miculescu. Astfel, Florinel Coman și Tavi Popescu vor evolua din nou în aceeași echipă.

Reclamă

Numai că patronul a decis să îi schimbe din nou postul lui Tavi Popescu. ”Perla” din Berceni va evolua în flancul drept, în locul lui Cordea, în timp ce ”Mbappe” va rămâne în partea stângă.

Rămâne de văzut ce randament va da Popescu, cel care, în acest sezon, a mai jucat și în poziția de inter stânga, una în care a fost nevoit să facă mai mult faza defensivă, în locul lui Darius Olaru, în FCSB – Universitatea Craiova 1-1.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și