Închide meniul

Decizia luată de Gigi Becali, înainte de FC Argeș – FCSB. Ce se întâmplă cu Florinel Coman și Tavi Popescu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 februarie 2023, 9:10

Decizia luată de Gigi Becali, înainte de FC Argeș – FCSB (20:30, LIVE TEXT pe AS.ro) are legătură cu suspendările lui Andrei Cordea și David Miculescu. Astfel, Florinel Coman și Tavi Popescu vor evolua din nou în aceeași echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numai că patronul a decis să îi schimbe din nou postul lui Tavi Popescu. Conform fanatik.ro, ”perla” din Berceni va evolua în flancul drept, în locul lui Cordea, în timp ce ”Mbappe” va rămâne în partea stângă.

Decizia luată de Gigi Becali, înainte de FC Argeș – FCSB

Rămâne de văzut ce randament va da Popescu, cel care, în acest sezon, a mai jucat și în poziția de inter stânga, una în care a fost nevoit să facă mai mult faza defensivă, în locul lui Darius Olaru, în FCSB – Universitatea Craiova 1-1.

Pe de altă parte, decizia lui Becali de a-l plimba pe mai multe posturi pe Popescu a fost una contestată de Dumitru Dragomir. Autor al 10 goluri sezonul trecut, Octavian Popescu are cifre sub aşteptări în această ediţie de campionat. A reuşit numai două goluri şi a oferit 6 pase decisive.

Dumitru Dragomir: Vor să-l strice definitiv pe Octavian Popescu

”Vor să-l strice definitiv pe Octavian Popescu. Lăsați-l bă că nu poate să joace decât bandă stânga. Tactic, este cel mai bun de bandă stângă din țara asta. Fundașul de pe partea lui nu centrează niciodată și de acolo e jucător care scoate adversar din joc, dă pase filtrante. Când îi aud pe marii specialiști… Nu este jucător de centru. Îl strică și pe ăsta. Sunt în stare să-l strice.

Reclamă

Gigi Becali are un duhovnic de care ascultă. Un popă deștept, dacă poate să-l domine pe Gigi îți dai seama că e un popă deștept. Îl are de mult. Este din zonă, se duce și îi cere părerea în toate.

El hotărăște, dar nu îl influențează nimeni. Dacă-l mai mută de multe ori îl fac praf pe Octavian Popescu. Bineînțeles că nu s-a simțit bine. Mi s-a părut de nota 5 și el și Coman. Ori îl lasă să joace acolo. Domne, și pe Mutu l-au încercat în altă parte, dar Mutu, randamentul cel mai mare l-a dat tot acolo, în partea stângă„, a declarat Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Octavian Popescu are a doua cea mai bună cotă de piaţă din lotul lui FCSB. Potrivit transfermarkt.com, atacantul de 20 de ani valorează 4 milioane de euro. Numai Darius Olaru stă mai bine şi are o cotă de 5.3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu a anunţat pe ce post ar trebui să evolueze Octavian Popescu

Daniel Pancu nu este de acord cu Gigi Becali, care a declarat că îl va muta pe Octavian Popescu pe postul de inter, pentru a-i face loc lui Florinel Coman. Selecționerul naționalei U20 susține că Octavian Popescu trebuie să joace cât mai aproape de poartă, calitățile defensive nefiind punctul său forte.

„(n.r. Gigi Becali spunea că îl face inter pe Tavi Popescu și îl titularizează pe Coman ca atacant stânga) El inter nu poate să joace, pentru că nu poate fi util din punct de vedere defensiv. Cu o echipă care să le pună probleme, care să aibă posesia cel puțin la fel de mult ca ei, va avea probleme.

Eu întotdeauna când am fost întrebat de Tavi Popescu am spus că locul lui e cât mai aproape de poarta adversă, cu sarcini cât mai puține din punct de vedere defensiv, să aibă distanțe cât mai puține de parcurs când are adversarul mingea, pentru că calitățile lui de bază sunt, pe lângă inventivitate, creativitate, șut de la distanță, pase, are driblingul și are calitatea asta de a scoate ușor oameni din joc, de a intra în aglomerație și de a-i elibera pe ceilalți.

Deci, pe partea ofensivă, da, e poziția aia de inter, dacă intră Florinel Coman în stânga, e o calitate în plus pentru echipă. În momentul în care dau de un adversar care le pune probleme, care îi și domină din când în când, vor avea probleme”, a declarat Daniel Pancu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și