Închide meniul
Foto

Apariţie şocantă a portarului U20 al Sudanului! Oficial are 18 ani: „E mai bătrân decât toți faraonii din Egipt!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2023, 17:53

Reclamă
Apariţie şocantă a portarului U20 al Sudanului! Oficial are 18 ani: „E mai bătrân decât toți faraonii din Egipt!”

Godwill Yogusuk ar avea 18 ani

Profimedia

Apariţie şocantă a portarului U20 al Sudanului. Godwill Yogusuk, selecţionatei U20 a Sudanului, a şocat prin înfăţişarea sa. Deşi este născut, oficial, în 2004, internauţii cred că acesta este mult mai bătrân.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un nou caz incredibil a apărut la Cupa Africii pe Naţiuni pentru selecţionatele U20. Portarul Sudanului, Godwill Yogusuk, a şocat pe toată lumea prin înfăţişarea sa.

Apariţie şocantă a portarului U20 al Sudanului

Deşi oficialii susţin că are doar 18 ani, internauţii cred că acesta a trecut de mult de vârsta majoratului. Godwill Yogusuk a fost desemnat cel mai bun jucător al naţionelei U20 a Sudanului în partida cu Republica Centrafricană, câştigat de naţionala sa cu 1-0.

Reclamă

„Cred că ar trebui să spui U50!”, „Am fost şocat când m-am uitat la meci„, „Acest portar este mai bătrân decât toţi faraonii din Egipt„, au reacţionat fanii pe pagina oficială a competiţiei.

Reclamă

Nu este primul scandal de acest gen care „loveşte” fotbalul african

A fost scandal de proporţii la Camerun U17 şi suspiciuni grave de fraudă la naţionala de juniori, după ce echipa a fost trimisă să participe la un turneu UNIFFAC adresat reprezentativelor de puşti din Africa Centrală.

Înaintea competiţiei, jucătorii selecţionatei sub 17 ani a Camerunului au fost trimişi să facă teste RMN. Numai nouă dintre aceştia nu au stârnit îndoieli.

Toţi cei 21 de jucători care nu au trecut testul au fost scoşi din lot. Camerun U17 nu a fost exclusă din competiţie, anunţă thesun.co.uk, dar trebuie să găsească rapid alţi fotbalişti.

Reclamă 4 / 0/3

21 intre cei 30 de fotbalişti care se antrenează în prezent la naţionala U17 nu au trecut testele RMN.

Jucătorii au fost imediat scoși din grup. Au fost luate imediat măsuri pentru înlocuirea lor. Preşedintele Federaţiei Cameruneze de Fotbal a oferit instrucţiuni precise. Acesta înseamnă toţi selecţionerii să se asigure că vârstele pentru fiecare categorie de vârstă sunt respectate„, se anunţă în comunicatul Federaţiei conduse de legenda Barcelonei, Samuel Eto’o.

Testele RMN sunt utilizate pentru determinarea vârstei, prin scanarea încheieturilor şi măsurarea oaselor. Jucătorii Camerunului au mai fost suspectaţi şi în trecut pentru că şi-au falsificat actele de identitate şi au anunţat că au vârste mai mici decât cele reale.

Samuel Eto’o a început o adevărată reformă în fotbalul din ţara sa natală. 56 de goluri în 118 apariţii a îscris Eto’o pentru naţionala Camerunului. În vara anului trecut, a chemat la o audiere 44 de jucători de la 8 cluburi diferite. Totul în încercarea de a elimina orice suspiciuni.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
22:13

LIVE TEXTAtalanta – Bayer Leverkusen 1-0. Finala Europa League, meci de gală pentru Istvan Kovacs

21:49

„Va face față David Kiki la FCSB?” Ciprian Marica a dat răspunsul pe loc! I-a transmis și un mesaj jucătorului plecat de la Farul

21:18

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în vară. Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin

21:09

VideoToţi în galben la EURO! Edi Iordănescu şi George Puşcaş să mobilizarea: „Fanii să ne susţină mai mult ca niciodată”

20:51

Trei jucători, OUT de la Rapid după venirea lui Neil Lennon! Victor Angelescu confirmă: „80% va pleca şi Albion Rrahmani”

20:25

„Nu mai pleacă!” Florinel Coman rămâne la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul momentului pentru fanii campioanei

1 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 2 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 3 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 4 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 5 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 6 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY!
Citește și