Închide meniul

Patronul lui FC Sion s-a săturat și i-a luat locul antrenorului pe banca tehnică! Situație incredibilă în Elveția

Cosmin Cioboată Publicat: 27 februarie 2023, 18:31

Reclamă
Patronul lui FC Sion s-a săturat și i-a luat locul antrenorului pe banca tehnică! Situație incredibilă în Elveția

Christian Constantin este patronul-antrenor de la FC Sion

Christian Constantin este patronul-antrenor de la FC Sion / Profimedia

Patronul lui FC Sion s-a săturat și i-a luat locul antrenorului pe banca tehnică. O situație incredibilă are loc în prima ligă din Elveția. FC Sion, echipă pentru care evoluează în prezent și Mario Balotelli, traversează o perioadă dezastruoasă în campionat. Sion se află pe penultimul loc în prima ligă elvețiană și riscă să retrogradeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Sion a ajuns la 11 meciuri fără victorie. În această perioadă, echipa pregătită de Fabio Celestini a obținut numai 3 puncte. FC Sion se află acum la egalitate de puncte cu ultima clasată, Winterthur.

Patronul lui FC Sion s-a săturat și i-a luat locul antrenorului pe banca tehnică!

În aceste condiții, Christian Constantin a luat o decizie radicală care a făcut rapid înconjurul presei internaționale. Patronul lui FC Sion a hotărât să-i dea o „vacanță” de o săptămână antrenorului Celestini.

În această perioadă, formația elvețiană va fi condusă chiar de patron. Nu este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva. Christian Constantin a mai antrenat-o pe FC Sion în alte 3 rânduri, în 2009, 2011 și 2016.

„FC Sion confirmă retragerea lui Fabio Celestini pentru o perioadă de o săptămână. Între timp, Christian Constantin preia echipa și va fi pe banca lui FC Sion pentru cele două meciuri care urmează împotriva lui FC Lugano”, a anunțat FC Sion, pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă

FC Sion va disputa două meciuri cu FC Lugano, unul în campionat și altul în Cupa Elveției, pe 1, respectiv 5 martie.

Christian Constantin este arhitect de meserie, dar cea mai mare parte a timpului i-o dedică clubului său, pe care îl conduce din 2002. El a avut o carieră și ca fotbalist, pe postul de portar, la Xamax, Lugano, Monthey, Leytron și Martigny-Sports.

Patronul lui FC Sion a fost implicat într-un scandal incredibil în 2017. Constantin a fost suspendat 14 luni după ce l-a bătut pe fostul antrenor Rolf Fringer.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui FC Sion a bătut un fost antrenor, în 2017: „Am rezolvat problema!”

Fringer, devenit ulterior analist TV, a fost lovit de Christian Constantin chiar în timpul unui meci.

„Rolf Fringer m-a criticat în această săptămână și m-a tratat prost. Am rezolvat problema. L-am lovit și i-am dat și un șut în fund”, a explicat conducătorul lui FC Sion, la momentul respectiv.

„Prima dată a venit fiul său, apoi el. Mi-a dat trei sau patru palme. Nu am fost foarte îngrijorat pentru că m-am gândit că așa ceva se poate întâmpla”, a declarat Rolf Fringer, după scandalul cu Constantin.

În prezent, la FC Sion evoluează și Mario Balotelli. Fostul star al lui Manchester City sau AC Milan a devenit „ținta” fanilor elvețieni, după ultimele rezultate slabe ale echipei.

Fanii lui Sion au dat foc unui tricou cu Mario Balotelli

Fanii lui FC Sion au dat foc unui tricou cu Mario Balotelli, după ce echipa favorită a fost învinsă categoric în etapa a 22-a din Elveția, 0-4 cu St. Gallen. Italianul nu a scăpat de furia suporterilor. „Super Mario” a fost luat la țintă de ultrașii lui Sion.

După 0-4 cu St. Gallen, Sion a ajuns la 11 meciuri fără victorie în campionat. Starul Mario Balotelli este cel mai criticat de suporterii lui Sion.

Balotelli a fost fluierat de propriii fani. „Udă tricoul sau ieși afară!”, au scandat suporterii lui Sion. Furia acestora a continuat și după meci.

Reclamă

Un tricou al italianului a fost agățat pe gard și ars de către ultrași.

Balotelli a purtat banderola împotriva lui St. Gallen. A fost a doua oară în două meciuri când italianul a fost desemnat căpitan.

De când a ajuns în Elveția vara trecută, Balotelli a înscris cinci goluri, dintre care trei au fost din penalty.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și