Închide meniul
VIDEO

Cariera lui „Super” Mario Balotelli e în cădere liberă! Unde a ajuns să joace fostul atacant de la Inter și Manchester City. Va avea un salariu uriaş!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iulie 2021, 21:14

Cariera lui „Super Mario Balotelli e în cădere liberă! Unde a ajuns să joace fostul atacant de la Inter și Manchester City. Va avea un salariu uriaş!

Mario Balotelli

Profimedia

După ce a început deceniul drept unul dintre cei mai promițători atacanți de pe continent, Balotelli a continuat să decadă din cauza problemelor de comportament. El a încercat să își relanseze cariera la Brescia şi Monza în ultimii ani, însă nu a reuşit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cariera lui „Super” Mario Balotelli e în cădere liberă! Atacantul va juca la Adana Demispor

Astfel, Mario Balotelli (30 ani) va încerca din nou să se ridice la nivelul aşteptărilor. Atacantul va evolua la Adana Demispor, club nou promovat în SuperLiga Turciei. La noua echipă, acesta va avea un salariu de 5 milioane de euro pe sezon. Acesta a semnat o înţelegere valabilă pentru trei ani.

Doar 1.5 milioane de euro este în prezent cota de piaţă a lui Balotelli, conform transfermarkt.com. În urmă cu 9 ani, acesta valora 32 de milioane de euro.

Adana Demispor şi-a prezentat noul jucător într-o manieră inedită.

Reclamă
Citește și:

Mario Balotelli, acuze fără precedent către autoritățile din Italia: “Ne-au închis o dată, apoi au făcut-o din nou”

Mario Balotelli este printre cei mai controversați fotbaliști din ultimele decenii. De această dată, “Super Mario” a aruncat „săgeți” către autoritățile italiene, pentru măsurile adoptate în timpul pandemiei de coronavirus.

Atacantul nu s-a ferit niciodată să-și expună gândurile in cel mai transparent mod posibil. Acesta consideră că decizia autorităților de a impune un “lockdown” la nivel național este nejustificată.

“Italia este Italia, nu are nevoie de nicio prezentare. Este probabil cea mai frumoasă țară din lume, dar se degradează din cauza câtorva oameni. Asta îmi dă dureri de stomac. Nu sunt de stânga, nu sunt de dreapta și nu am ocupat niciodată vreo funcție în politică. Cazurile de Covid-19 cresc din nou și sincer nu-mi explic de ce ne-am petrecut Crăciunul și Revelionul în acest fel. Ne-au închis o dată, apoi au făcut-o din nou.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi puteți explica de ce traficul din zona roșie este mai aglomerat decât în vremurile normale? Toate aceste eforturi doar ca să se ajungă la un nou ‘lockdown’? Este posibil ca cei care trăiesc în Italia, într-un mod sănătos și onest, să nu poată fi gestionați?”, a scris Mario Balotelli pe contul său oficial de Instagram.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și